Sisällön tarjoaa Blogger.

Jotexilta PIP Studion tuotteitaNyt on pakko tulla vinkkaamaan muillekin. Yllätyin positiivisesti kun tänään selailin Jotexin tuotevalikoimaa ja syksyn uutuus tuotteita.

Jotex on ottanut/saanut valikoimiinsa myös PIP Studion tuotteita. Nyt näytti löytyvän ainoastaan tekstiilejä, mutta ehkä laajentavat myöhemmin myös astioihin. Huippu veto Jotexilta :)

Ilokseni heidän valikoimistaan löytyi toosi paljon juttuja joita voisin kotiuttaa tällä kertaa meille. Siispä tilausta vetämään :D

 

Kuvat www.jotex.fi

9 kommenttia

 1. Yllättävän kivoja juttuja oli syyskuvastossa, itsekin odotan Gustavia-kappaa, mutta tuleekin toimitukseen vasta syyskuussa..huoh.
  Toivotan hyviä löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. odottaminen on aina pitkäveteistä :)

   Poista
 2. Joo-o :-) kyllä tästä löytyy tuotteita minunkin makuun :-) ihania :-)

  VastaaPoista
 3. Hei, innostuinpa minäkin kurkkaamaan Jotexin sivuille ja sieltä lähtikin sitten elämäni ensimmäinen tilaus heille. ;) Pääasiassa harmaata tekstiiliä ja kalleimmasta tuotteesta sai -50% alenkin. Tuumailin vain tuossa tilatessa, että minkähänlainen mahtaa tekstiilien laatu olla..oletko itse tilannut sieltä aiemmin ja millaisia kokemuksia laadusta? Tokihan asiakaspalautus on sitten aina olemassa, jos joku tuote ei miellytä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tilannut, osa tuotteista on laadukkaita, mutta joskus sattuu huonompi erä niin on joutunut palauttamaan. Suurimmaksi osaksi kuitenkin hyvää tavaraa :)

   Poista
  2. Kiitoksia, no nyt vaan sitten jännätään, hih. Ja ainahan se on nettiostoksissa näin, että kuva tai oma mielikuva tuotteesta voi olla aivan toinen kuin se todellisuus. Mutta eipä siihen maailma kaadu. ; )

   Poista
  3. Ja tänään tuo Jotexin paketti tuli ja kaikki oli sitä mitä pitikin. Kiitos vinkistä ja mukavaa alkavaa viikonloppua! :)

   Poista
  4. Tulipas nopeeta paketti :) Ja hyvä että kaikki oli sitä mitä tilasit . Mukavata viikonloppua myös sinulle.

   Poista

Kiitos kommentista.