Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesän viimeiset kuvat pihalta

Kesän viimeiset kuvat meidän pihamaalta. Ensi kesänä kurkitaan sitten taas uusin silmin ja uusin ideoin :)


Auringonkukatkin ovat vihdoin avanneet nuppunsa.


Lauantaina oli kyllä kaunis ilma, aurinko paistoi ja vettä satoi, hetken aikaa tuntui niin kesäiseltä.


Poimin kukkapenkistä viimeiset ruusut, kaunis oranssin-kellertävä väritys.


Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa.
Neljän viikon loma alkaa olla nyt loppu ja huomenna koittaa jälleen arki.

16 kommenttia

 1. Hyvää arkea sinne :)! Minullakin alkaa työt huomenna monen kotona olo vuoden jälkeen :).

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kaunis portti. Kesä on ohi, ihaillaan syksyä kaariportin läpi:)

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava väri ruusuissasi!
  Energistä työn alkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kellertävän väriset kukat on saaneet minut pauloihinsa tänä kesänä :)

   Poista
 4. Kaunis on kyllä piha. :)

  Psstttt, onko kuvan asuntoauto teidän?:) Pian törmäillään joskus jossain caravan-kekkereillä...

  Zemppiä arkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon caravaani perheestä, mutta en kyllä oo itse vielä innostunut hankkimaan omaa biiliä tai vaunua. Ehkä sain nuoruudessani tarpeeksi :) Toi kuvassa oleva auto ei siis ole meidän vaan mun vanhempien.

   Poista
  2. Iiiks, vastauksesi on jäänyt huomaamatta. :) Nojoo, siis itsekinhän olen pienestä pitäen kiertänyt/kausipaikkaillut vanhempieni mukana. Ensin vimma laantui totaalisesti ja vuosia menikin ettei tullut käytyä missään. Nyt muutama vuosi sitten vuokra-asuntolaisena vielä oli hirvee hinku saada jotain omaa. Kun omakotitaloa ei "näkynyt", löysin melkein vahingossa tarpeeksi pienen vaunun, niin sehän tuli hommattua. Mieheni ei sitten pidä yhtään caravaanailusta joten olen nykyään (omakotitalon omistajana) tehnytkin siitä "omia-hetkiä-vietellen-vaunun". :) Kunhan mieheni käy ainakin kerran kesässä mukana niin loput voi leirintäalueella vietetyt hetket hoituvat hyvin ystävien kesken. :) Eihän tuota tule paljon matkusteltua ja vain lähellä tulee piipahdettua muutaman kerran kesässä yöpymässä. Niin huvittavalta kun se kuulostaakin. Muttaa..

   Nyt tais iskee joku kirjoitus vimma..

   Teidän piha näyttää valaistunakin hienolta (viimeisimmän kirjoituksen perusteella). Olisipa hienoa omistaa itsekin kaunis sisäänkäynti. :)

   Poista
  3. Yritähän saada mieskin innostumaan, niin voitte kierrellä ympäri suomea :) Ehkä tää caravaani elämä iskee meihin joskus sitten vahemmalla iällä, tai sitten ei, mistäpä sen koskaan tietää. Nyt vaan tuntuu, että ahdistaa sellaisessa pienessä tilassa olla :D Voishan se tietty olla kivaakin jos olis ystäviä mukana, hmmm :)

   Poista
 5. Ihana toi rautakaari kukkineen. Toivotaan vielä monta lämmintä päivää...ennenkuin talvi tulla tupsahtaa. Ihana syksy ja ennenkaikkea kun saa poltella mielinmäärin kynttilöitä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on ollut kyllä aika lämmin päivä. Syksy on kyllä kiva, paljon kynttilöitä illan hämärissä :)

   Poista
 6. Toivotaan, että meilläkin olisi yhtä "valmista" ensi kesänä,vaikka piha ja puutarha uudistuvatkin koko elämän. Valmista ei taida tulla koskaan. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, pihat ei taida olla koskaan niin valmiita :) Meilläkin on niin keskeneräistä vielä, autotalli odottaa rakentamista, kävelytiet asfalttia jne :) Listaa voisi jatkaa loputtomiin ;)

   Poista
 7. Heippa! Luit aiemmin kotiäitinä napapiirillä-blogiani, jonka siirsin piiloon puolisen vuotta sitten. nyt olen palannut uuden blogin kera, tule kurkkimaan vieläkö jutut jaksaisi kiinnostaa www.arkirallia.blogspot.com :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.