Sisällön tarjoaa Blogger.

Tuuri


Yksi yö Tuurissa, Herra Keskisen onnen hotellisessa. Meidän tyttö nimitti tätä prinsessalinnaksi, ranskalaiselta parvekkeelta vilkutettiin kunikaallisesti niinkuin prinsessat ikään. Nappivalinta hotelliksi kun lapsikin viihtyy,  nelivuotias unelmiensa prinsessalinnassa.


Huoneiden koko yllätti positiivisesti, ei tarvinnut olla kuin sillit purkissa.
Erillinen iso eteinen, jonka jälkeen iso makuuhuone ja oleskelutila.


Huoneiden sisustus oli todella kruusattu, isot muhkeat verhot, valtavat kattokruunut ja kokolattiamatot, fiilis niin kuin lapsena piirtäessä niitä unelmien prinsessalinnoja.


Kylpyhuonekin oli todella tilava ja ylellisen oloinen.


SummaSummaRuum Tuurista: Hotelli ja aamiainen hyvä, aamiainen jopa luokkaa erinomainen, keskisen kyläkauppa pienoinen pettymys. Muistan silloin kun vielä reissasin vanhempieni kanssa n 15 vuotta sitten, kyläkaupan tuotteet olivat suorastaan halpoja ja tunnelma muutenkin erilainen. Nyt tuotteet olivat suorastaan kallitta (lukuun ottamatta tarjous tuotteita) ja se pienen kyläkaupan hehku puuttui. Ostoskassiimme ei siis juuri mitään sujahtanut, taisi ainoat ostokset olla tarjouksessa ollut shampoo ja tytölle Dvd.
Mutta, käymisen arvoinen paikka, ainakin tämä hotelli. Keskisellä olisi ollut vuokrattavana myös asuntovaunuja, olisikohan hinta ollut 60 e /vrk. Vaunut näyttivät uusilta ja niissä oli myös etuteltta. Hotelliyön hinta oli vastaavasti alk. 100e. Meidän huone maksoi 120e  /vrk, koska huoneessa oli ranskalainen parveke.


Ps. tästä klikkaamalla pääset ottamaan osaa arvontaan

2 kommenttia

  1. Me ollaan käyty Tuurissa nyt kymmenen vuotta joka kesä, se on sellainen vaan että sinne on päästävä vaikka ei sieltä paljon mitään osteta jotain pientä aina tarttuu mukaan, hotelliin piti mennä tänä vuonna mutta kaikki huoneet oli varattuja silloin. Kyllä se hotelli pitää vielä kokea joku kesä. Miljoonativoli taitaa vetää sinne aika paljon lapsiperheitä.

    VastaaPoista
  2. Eipä se enää oikein kyläkauppa ole kuin ennen. Ihan samanlainen kauppa kuin muutkin. ihmettelen että ihmiset sinne lomailemaan lähtevät. ;) (Itse kulkenut siellä koko 30 vuoden ikäni kun asunu viereises kaupungis) ;)
    Todellakin toista oli silloin ennen kun itekin oli pieni. Ruokapuotikin oli ennen siellä missä nyt on apteekki ja onkos siinä musiikki liike.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.