Sisällön tarjoaa Blogger.

Onko blogisi uusi, kiinnostava, mielenkiintoinen, innostava yms..?Onko blogisi uusi, mielenkiintoinen, innostava tai muuten vaan tutustumisen arvoinen. Jos näin on niin jätä ehdottomasti kommenttia blogiini kera linkkien.

Olen kovaa vauhtia työstämässä näitä uusia blogini sivuja oman näköisiksini. Ja nyt ajatukseni onkin, että sivuillani tulee olemaan ns. lukulista kiinnostavista ja ihanista blogeista, joita kannattaa seurailla myös muiden mielestä (Lukijani suosittelevat kategoria tms).

Joten, mikäli sinulla on blogi ja haluaisit päästä blogini kiinnostavien blogien lukulistalle niin laitappa kommenttia tähän postaukseen jossa mainitset linkin blogiisi ja kerrot kommentissasi millainen blogisi on esim. blogini kertoo pääasiassa sisustamisesta modernissa omakotitalossa :) Myös te lukijat voitte antaa vinkkejä kiinnostavista ja inspiraatiota herättävistä blogeista, joita mielellänne seuraisitte minun blogini kautta.

Kommenttia voitte jättää uudessa blogissani : Klikkaamalla tästä pääsette tähän ko. postaukseen uuden blogin puolella.

Kommentointi Casa Blogit sivuilla on helppoa. Ei vaadi rekisteröitymistä. Kommenttia voi jättää kera nimen, lisäksi kommenttia jättäessä täytyy syöttää sähköpostiosoite, joka ei kuitenkaan tule näkyviin kommenttiosiossa, joten pelkällä nimimerkillä kommentointi siis onnistuu :D


Ja hei, uusi blogini osoite on http://www.sisustusunelmia.casablogit.fi/   , eli jos haluatte päivittää osoitteen sivupalkkeihinne.

1 kommentti

  1. Heippa! Mulla lähinnä sisustus-muoti-vauva-arki painoitteinen blogi :)
    Kertoo päivä päivältä etenevästä elämästä :) Elämän ihanuuksista ja vaikeuksista.
    Lämpimästi tervetuloa lukemaan!
    http://dayafterday2012.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.