Sisällön tarjoaa Blogger.

Riikan sisustusliikkeitä

Sisustusliikkeiden tarjonta yllätti Riikassa. Siellä oli paljon kivijalkamyymälöitä ja kauppakeskuksissakin sisustusliikkeitä oli monia. Hieman etäämmällä sijaitseva kauppakeskus Spice Home yllätti täysin ja veti pisteet kotiin 6-0, kauppakeskus jossa kaksi kerrosta täysin omistettu sisustus- lahjatavaroille ja huonekaluille. Arvatkaa oliko tällaisella intohimoisella shoppaajalla vaikeuksia kun tiesi, että mitään ei juurikaan voi kotia viedä.
Tässä muutamia kuvia, jotka otettu pikaisesti puhelimella. Täytyi keskittyä enemmän ihailemaan tarjontaa :)
Tämä oli ihan unelma, ja hetken jo harkitsin tilaavani satamaan kontin, jotta saan tämän,  ....

... kirjoituspöydän ja rahin haalattua kotiini. Järki kuitenkin voitti ja huonekalut jäivät sinne.

Tämä oli keskustassa sijaitseva pieni puoti. Kuvassa nähdään kuinka siellä ei niin justiinsa ollut tilan pintamateriaalien kanssa. lattiat olivat betonia ja seinät hilseilivät maalista. Silti myymälä oli todella kodikas ja siellä myytävät esineet ihania.


Nämä valopallot olivat todella upeat, värisävyissä löytyi ja olisin voinut ostaa  kaikki pallot, mitä myymälässä oli :) Matkalaukun koko rajoitti jälleen ja kotiutin ainoastaan 20 pallon valosarjan. Tulevassa postauksessa sitten näette, minkäsävyiset pallot valitsin.

4 kommenttia

 1. Ymmärrän kyllä hyvin, miksi olisit kirjoituspöydän ja tuon "katoksellisen tuolin" (miten sitä pitäisi kutsua?) kotiin vienyt. Olivat kyllä ihanat. Et satu muistamaan, mitä nämä ihanuudet maksoivat?-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä muista mitä maksoivat, itseasiassa en tainnut edes katsoa hintaa, olin niin onnesta sykkyrällä nuiden huonekalujen kohdalla, että kaikki oleellinen unohtui :D

   Poista
 2. Noita samannäköisiä valopalloja on myös myynnissä Helsingin Stockmannilla. Kävin itsekin moiset ostamassa veljen vaimolle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.