Sisällön tarjoaa Blogger.

Glögikausi avattu

Glögikausi avattu kertarysäyksellä sitten oikein kunnolla. Olen tässä lähes viikon verran sairastellut flunssaa ja kuumat juomat ovat uponneet nyt oikein urakalla. Mukiin on kaadettu toisinaan kuumaa mustaherukkamehua, toisinaan teetä, mutta ehdottomasti maistuvin kuumista  juomista on tällä hetkellä glögi. Glögin makua ei vaan voi vastustaa.

 

Nämä maitolasiset kuumajuomalasit bongasin ihan Prismasta, olivat niin kauniit ja hivenen jouluiset, että piti hamstrata. Hintakin hyvin edullinen vajaa 3 euroa / kpl. 

 508b5f53c98c7ef361000039.jpg 

Nämä Prisman House-sarjan lusikat oli myös pakko saada, kolme suloista pitkää lusikkaa juuri passelit kuumajuoma lusikoiksi. Pakkaukseen kuului kolme erilaista kuvioitua lusikkaa, tähti, sydän ja omena. Samat kuviot, jotka toistuu lasissa. 

 508b5fd2c98c7e5c2e000086.jpg
 Tässä minun viimepäivien suosikit, glögiä ja Fazerin minttu ja pätkis konvehteja. Ovat aivan täydellinen yhdistelmä, pieninä annoksina ;) Suurina annoksina voi tulla hiukan huono olo ja tästä viisastuneena, kolme konvehtia on juuri täydellinen määrä minulle yhden glögilasillisen kanssa. 


508b61abc98c7ed55b000034.jpg 

Niin ja teiltä piti kysymäni, että olisiko teillä suositella minulle jotain muuta glögi merkkiä. Olen nyt viikon verran juonut Marlin glögijuomaa ja vaihtelu virkistäisi. Kertokaahan ihmeessä jos teillä on glögijuoma, joka on vienyt kielen mennessään.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.