Sisällön tarjoaa Blogger.

Himoshoppaajat

Tänään on tullut ainakin shoppailtua, kahdeksan kokonaista tuntia kiertelimme Vaniljahousen Niinan kanssa Oulun kauppoja, kerrankin oli shoppailuseurana sellainen joka ymmärsi shoppailun salat ja sen miten homma toimii :D Ei kuulunut kertaakaan poikkipuolisia sanoja kummankaan suusta, mainio ja antoisa päivä. Minä oon vakuuttunut siitä, että parhain shoppailuseura on juurikin sisustusbloggaaja, joka kantaa lisänimeä Himoshoppaaja :)

Myöhemmin sitten luvassa juttua ostoksista, osa niistä on jo hiukan jouluisia, joten pitänee vielä tovi odotella, että ei tuu sanomista kun jouluhössö on jälleen ajoissa liikkeellä :D
 

Sain tämän ihanaakin ihanemman Orkidean Niinalta tuliaisina. Olen myöntänyt aiemmin julkisesti olevani täysin uuno sisäkukkien kanssa, jostain syystä ne eivät vaan minun kätösissä pysy hengissä. Minulla on nyt kova halu pitää tämä kukka elävien kirjoissa ja kukan hoito-ohjeita mieluusti kuulisin. Jostain muistan kuulleeni, että kerran viikossa kukan juurakko pitäisi upottaa joksikin aikaa veteen, lieneekö tämä paikkaansa pitävä tieto, en osaa sanoa. 


50858028c98c7ef238000034.jpg 

Mukavaa alkanutta viikkoa. Minä jatkan vielä huomisen lomailua ja sitten taas arkinen aherrus jatkuu.


Ei kommentteja

Kiitos kommentista.