Sisällön tarjoaa Blogger.

sekalainen postaus

Taas viikonloppu. Viikonlopun aloitus alkoi mukavissa merkeissä, ystävämme tulivat iltavisiitille ja ilta hujahti rattoisasti. Meille ystävät ovat tärkeitä, mutta valitettavasti ajanpuute tahtoo olla syy, että liian harvoin tulee nähtyä. Illat tahtovat olla kiireisiä kun meilläkin mies saapuu arkisin puol kuuden aikoihin vasta töistä kotiin, joten illoista ei paljon aikaa muulle ylimääräiselle jää. Viikonloppuisin yritetään sitten kyläillä, välillä huonolla ja toisinaan hyvällä menestyksellä :) Sunnuntaina me saadaankin sellainen speciaali vieras, blogimaailmasta tuttu Vaniljahousen Niina saapuu meille visiitille lomailemaan, paitti se mitään lomailua oo, kun armotonta shoppailua :D 

Kuvassa näkyvät hopeareunaiset tuikkulyhdyt oli tarjouksessa kodin 1:ssä, joten oli pakko muutama hankkia. Oikein kivat ja juuri sellaiset simppelit. Katselin myös kodin 1:ssä Kastehelmen tuikkukuppeja, sellaiset matat tahtoisin seuraavaksi keittiönpöydälle hankkia. 


Eräs blogini lukija pyysi vinkkejä kuvaukseen, hänellä oli ongelmana ( niin kuin varmasti meillä muillakin ) nämä pimeät illat kun kuvaamisesta ei tahdo tulla mitään. Samaa ongelmaa on siis myös minulla, en ole mikään valokuvauksen ammattilainen ja melko aloittelijakin näissä kuvausasioissa olen, joten minulta ei paljon vinkkejä kyllä löydy kun itsekin taistelen samojen "ongelmien" parissa :) Mutta lisäsalama on kyllä hyvä investointi, sillä itse saan hiukan apua pimeällä kuvaamiseen. Toki lisäsalaman käyttö ainakin itsellä on vielä harjoitteluasteella, mutta kyllähän sitä pakostakin oppii jossain vaiheessa kun on tarpeeksi harjoitellut, toivon ainakin :)

Nämä kaksi kuvaa on otettu nyt parin päivän sisällä illalla ja kuten kuvista näkyy toisinaan kuvat lisäsalamalla onnistuu ja toisinaan ei, joten opetellaan, opetellaan :)
 508197d4c98c7eb672000046.jpgOikein mukavaa viikonloppua.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.