Sisällön tarjoaa Blogger.

Uudistunut olohuone

Minulla oli toivelista ja säästösuunnitelma, jolla oli tarkoitus uusia kotiimme sohvakalusto. Aiemmesta suunnitelmasta poiketen (odottelin kovasti veronpalautusrahoja, jolla olisin nämä hankinnat alunperin tehnyt) sain säästettyä kuitenkin kasaan lähes tarvitsemani summan uusia hankintoja varten jo nyt. Olen pitänyt nyt kaksi viikkoa kirpparipöytää Oulussa ja lauantaina kävin hakemassa sieltä siihen mennessä kertyneet rahat ja summa yllätti. Lisäksi kun sain lähes 5 minuutissa paikallisen Facebook ryhmän kautta myytyä vanhat sohvamme niin päätös oli selvä, rahat oli kasassa ja sunnuntaina nokka kohti Ikeaa ja ostoksia kasaamaan. Ruotsin Ikeassa oli vielä tarjous, että jokaista 3995 kr arvoisesta sohvasta saa 1000 kr:n lahjakortin ja minähän tarjoushaukkana käytin tämän mahdollisuuden.
Ostin Kivikn 3:n hengen ja 2:n hengen sohvat valkoisilla irtopäällisillä. Lisäksi saamallani lahjakortilla päädyin ostamaan sohvapöydän ja torkkupeiton. Lisäksi hankin kynttilöitä ja muuta pientä kodin piensisustustavaraa sekä yhden kolmijalkavalaisimen lisää. Aiemmin julkaisemmallani hankintalistalla oli myös muita tuotteita, joita Ikeasta olisin ostoskoriin tahtonut nostaa, mutta budjetti paukkui, joten muut hankinnat on tehtävä sitten kun niiden osalta on rahat kerätty :)

Mutta pidemmittä puheitta, tässä kuvasatoa olohuoneestamme kera uudistuneen ilmeen. 

507c1ff0c98c7e4b4900001c.jpg


507c2163c98c7ec57d000029.jpg

  507c2199c98c7ec945000024.jpg
  507c2122c98c7e572d00001c.jpg


Mitäs piditte muuttuneesta olohuoneesta?
Itse pidän ihan mahdottomasti tuosta valon määrästä joka nyt olohuoneessamme vallitsee. Ja kyllähän se niin on, ainakin omasta mielestäni, että valkoinen tuo ihan hurjan määrän raikkautta tilaan.
------------------------------------------------
Mainittakoon vielä kun tiedän että kritiikkiä tulee ostoksistani, että hankinnat on tehty täysin omalla rahalla, ei siis saatu yhteistyön merkeissä, valitettavasti ) Eli kyllä minäkin joudun käyttämään omaa rahaa saadakseni kotiimme jotain uutta, joten ei tarvitse ollenkaan olla allapäin   Mutta suosittelen myös muille, jos haluat kotiinne jotain uutta, luopukaa vanhasta, näin säästöbudjetti karttuu ja olet lähempänä haaveitasi

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.