Sisällön tarjoaa Blogger.

Haaveilulista - Hobby Hall

Minun haaveilulistalla on useasti joitain juttuja, joita aina mahdollisuuksien mukaan hankin ( en siis hanki todellakaan kaikkia, mistä yleensä haaveilen :D Ne tärkeimmät vaan ). Tällä hetkellä Hobby Hall tarjoaa sisustusmakuuni kaikkea ihanaa, niin pieniä kuin isompiakin juttuja. Koriste-esineissä tahtoisin ehdottomasti muutaman Aarikka Ruustinna-kynttilänjalan, jokin niissä vetää puoleensa ja lujaa :)  Lisäksi läpinäkyviä lasisydämiä ja palloja olisi kiva ripustaa tulevaan joulukuuseen koristeeksi.5097b42bc98c7ead7400002f.jpg

Lisäksi olen ihastunut Hobby Hallin valikoimassa olemaan ainakin kuvassa upealta ja kiiltävältä näyttävään Chiara-ryijymattoon. Tuotetekstissä luvataan, että matto on tiheänukkainen, upeasti kiiltävä Chiara-ryijymatto, joka kruunaa sisustuksen. Matto tuntuu suloisen pehmeältä jalan alla. Kuulostaa siis houkuttelevalta, eikä hintakaan mielestäni kallis ole, 160cmx230cm matto maksaa 149e, joka on mielestäni kyllä varsin edullinen. Ainoa mikä mietityttää, että lupaako tuoteteksti liikaa, vai onko matot hintansa veroisia? Jos jollain on kokemuksia Hobby Hallin matoista niin mielelläni niistä kuulisin.
Toinen isompi hankinta Hobby Hallista olisi ehdottomasti oikeassa kuvassa näkyvä kaunis harmaa Línne nojatuoli. Kangas on täyttä pellavaa ja harmaa väri näyttää täydelliseltä ja hintakin jälleen kerran mielestäni edullinen, 119 e. 
5097b4aec98c7e8a0a000118.jpg 
 Tällä kertaa ostoskoriin taitaa sujahtaa vain matto ja nojatuoli, enempää ei raski tällä erää tilata. Mutta ennen tilausta kuulisin kyllä niin mieluusti kokemuksia näistä Hobby Hallin matoista ja jos jollakin on kokemuksia juurikin tästä Chiara ryijymatosta niin olisin iloinen jos jakaisitte kokemuksenne. 
 
 Kuvat lainattu Hobby Hall sivustolta
 
 * Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.