Sisällön tarjoaa Blogger.

Joulun lahjat

Eilinen vapaapäivä sujui oikein kivasti. Aamutuimaan rentouduin siivousten merkeissä ja loppupäivä kuluikin sitten kaupungilla joululahjoja metsästäessä. Olen tunnettavasti liian vaativa lahjojen metsästäjä, mietin aina todella tarkkaan mitä kenellekin ostaa ja se tuottaa yleensä hitusen harmaita hiuksia. Tälläkin kertaa metsästin ja metsästin lahjoja muille, niihän siinä kuitenkin kävi, että joululahjoja tuli ostettua vaan itselle. Itsellehän se on tunnetusti helpompaa kun tietää mitä tahtoo. Onhan se hieman epäreilua ostaa niitä joululahjoja itselle, mutta mielummin minä ostan ne haluamani jopa mieheni puolesta, jotta saan sellaisia mitä eniten tarvitsen. No, paremmalla onnella sitten myöhemmin niille läheisille :)


Hankin itselleni joululahjaksi Iittalan kastehelmisarjan kulhon, josta olen haaveillut jo kauan. Lisäksi Kodin 1:ssä oli tarjouksessa nämä havittelemani Iittalan lempisarjan juomalasit, joten nekin oli ostettava. 

50b0b614c98c7ecc08000010.jpg 

Iittalan kastehelmen kynttilälyhdyn mattavalkoisestakin olen jo tovin haaveillut ja päätin sellaisenkin itselleni ennakkolahjaksi hankkia.  

50b0b629c98c7ea35c00000e.jpg

Nämä jalalliset kynttilänjalat oli heräteostos, halusin ne koristamaan ruokapöytää. Kynttilänjalat Kodin1:stä ja mansetit kärkkäiseltä. Nyt on minun joululahjat saatu ja voin jatkossa keskittyä hankkimaan lahjoja vain muille läheisille :)

50b0b750c98c7ea35c000013.jpg

Olettekos te hankkineet jo joululahjat läheisille? Ja onko teillä tapana ostaa itse itselle ne tarvitsemanne lahjat vai pidättekö yllätyksistä ja annatte esim. miehenne ostaa teille mitä hän ikinä haluaakaan?  

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.