Sisällön tarjoaa Blogger.

Muutoksia?

Ajattelin aloittaa tämänpäiväisen postauksen aluksi aivan erillätavalla, niin kuin yleensä, ei mitään henkilökohtaisuuksia, suuria omia juttuja, vaan sitä tuttua ja turvallista pinnallista elämäämme. Olen kuitenkin huomannut, että ainakin osa lukijoista pitää hieman "syvällisemmistäkin" jutuistani, siitä kuinka meidänkin huushollissa elellään sitä aivan tavallista arkea, ilman mitään höysteillä maustettua luksusta. Olen aikoinani linjannut blogini luonteen keskittymään ainoastaan pääosassa sisustamiseen, en ole halunnut, enkä kokenut tarpeelliseksi julkaista sen suurempia tunnetiloja, yksityiskohtaisia asioita tms. Olen kuitenkin viimeaikoina pohtinut paljon sitä, mitä lukijat lukemistaan blogeista odottavat ja huomioitavaa on myös se, että koska itsekin olen blogien suurkuluttaja, olen pohtinut asiaa niin bloggaajan kuin lukijankin kannalta. Itse luen laidasta laitaan blogeja ja ne jutut ja jutussa esiintyvät kuvat saavat yleensä palaamaan aina uudestaan ja uudestaan johonkin tiettyyn blogiin. Olen hyvin avarakatseinen blogien suhteen, luen niitä mielelläni, ne on kuin lehtiä, joista ammennan inspiraatiota, asiasisältöä, ruokavinkkejä jne. lista on lähes loputon. Olen sitä mieltä, että on rikkaus, että suomessa on melkoisen paljon blogeja, blogeja, jotka uskaltavat avata ovensa ulkopuolisille, blogeja jotka avaavat pienen palan itsestään muille, se on mahtavaa. Mikäs sen ihanempaa kuin aamun kahvikupponen bloggaajan postausta lueskellessa, ihan parhautta.

50aa8fd3c98c7e3a4900000c.jpg 


Blogini, joka on siis aiemmin keskittynyt lähes täysin sisustamiseen, olen pohtinut aihealueiden laajentamista jatkossa hieman syvällisemmäksi, mutta ei siis huolta, sisustaminen olisi edelleen se pääasiallinen sisältö, mutta 1-2 postausta viikossa voisi olla hieman "syvällisempiä", kertoilisin pieniä palasia meistä, siitä tavallisen perheen arjesta, joilla on samanlaiset kiireet, siivouspäivät, toisinaan kotona vallitseva kaaos yms. niin kuin muillakin. Mutta, koska te lukijat olette kuitenkin se, jotka näitä juttuja luette, olisi mukava kuulla teidänkin ajatuksia asiaan, kiinnostaako teitä osana sisustusaiheista blogia, lukea juttuja siitä ihan tavallisesta elämästä, kaikkien kiireiden ja onnistumisien sekä epäonnistumisien keskellä? Ja millaisia juttuja mahdollisesti juuri sinä haluaisit lukea? ( Eilinen postaus voisi olla esimerkki sellaisesta hieman erilaisesta syvällisemmästä postauksesta, juttuun pääset tästä , ei siis mitään maata järisyttäviä paljastuksia , vaan ihan tavallista perhe-elämää kera omien ajatusten ja mieltä askarruttavine kysymyksineen) . 
50aa9170c98c7ea45d000016.jpg 
Vaikka blogini toimii osana omaa ajatusten tallentamispankkia, silti te lukijat olette todellakin ne, jotka antavat potkua jatkaa päivästä toiseen, teidän ihanat, rakentavat ja ajatuksia herättävät kommentit on parhautta, ilman niitä bloggaaminen ei olisi juuri mitään

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.