Sisällön tarjoaa Blogger.

Ongelmallinen huone

Tämä meidän yksi huone, joka on ollut siitä asti the probleema kun vaihdoimme meidän makkarin sijaitsemaan toiseen huoneeseen. Tämä huone ei millään muotoudu mieleiseksi. Ongelma ja epäkohtia löytyy ja tiiättekö sen olotilan kun näkee huoneen mielessään jonkinlaisena ja sitä ei vaan  saa muunnettua sellaiseksi kuin sen silmissään näkee? Mutta ehkä vielä jonain päivänä saan huoneesta juuri sellaisen kuin sen kuvittelen mielessäni olevan.

 

Yksi probleemaa tuottava kaluste on tässä, sohvasänky, voi mahdoton kun se on oikeasti massiivinen ja se ei istu ei sitten oikein mihinkään. Haluaisin vaihtaa sohvasängyn perinteiseen vuodesohvaan, mutta tällä hetkellä se on vasta suunnitteluasteella. Haaveissani olisi Ikean Kivik vuodesohva, mutta haaveena se pysyy toistaiseksi. Tämä sohvasänky on muuten sellainen, että se pitää aina osittain purkaa jos sen haluaa siirtää huoneesta toiseen. 

50b3cd1cc98c7e9151000198.jpg 

Aiemmin keittiössä olleet bestå kaapit siirtyivät tänne. Näistä pidän ja tummaa seinää vasten näyttävät oikein kivoilta.  

50b3cd33c98c7e172b000088.jpg 

Tunnelmaa luomassa pallovalot, en oikein keksinyt näille muutakaan paikkaa, joten ripustin ne lipaston päälle.  

50b3cd46c98c7e172b00008d.jpg

Huoneessa oleva jalkavalaisin pitäisi vaihtaa, haaveissa olisi Tine K:n varjostin. Samoten kuin pöytävalaisimiksi haluaisin jo jotku muut, mutta en ole vielä mieleisiä löytänyt. Huoneen lattialla oleva matto on Sotkasta, sellainen harkitsematon ostos kun halvalla sai ja kun mattoa tarvittiin. Matto ei ihan täydellinen ole, mutta menettelee, se on sellainen pumpulimainen.

50b3cd58c98c7e087d00002b.jpg
 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.