Sisällön tarjoaa Blogger.

Pallovalot muuntuu moneksi

Viikonlopun kohokohtia taisi meillä olla kuusenkoristelu neidin huoneeseen. Ja koska kyseessähän on nimenomaan lastenhuoneen kuusi, niin tyttäremme sai vapaat kädet värivalintoihin.

  

Pallojen sävyiksi valikoitui valkoisia, hopeisia, lilan ja pinkin sävyjä. 

50b25d08c98c7e3768000044.jpg 

Pohdimme tovin jos toisenkin, että mitkä ihmeen valot laittaisimme kuuseen, jotenkin ne perinteiset kynttilävalot eivät houkutelleet ja niissä oleva johtojen värikään ei miellyttänyt valkoista kuusta vasten. Samassa hetkessä kun olin menettää jo toivoni valojen suhteen, minulla välähti,  ( kerrankin ;) pallovalot, ne kuuluisat pallovalot olivat pelastukseni. Pallovalojen värit olivat juuri oikeat koristamaan neidin joulukuusta. Ja mikä parasta, johto ei erotu sitten millään lailla valkoista kuusta vasten.  

50b25d0ac98c7e8978000050.jpg 

Pallovalot valaisevat niin tunnelmallisesti kuusen, että olen itsekin ihan haltioissani tästä ideasta :) Ja sain tästä myös varmuuden meidän olohuoneen joulukuusen koristeluun. Tulossa valkoinen kuusi ja ei ainuttakaan perinteistä jouluvalosarjaa vaan pallovaloja, valkoisen ja hopeansävyisiä pallovaloja. Ne käyvät hyvin myös perinteisten kuusenpallojen tilalla ja samalla antavat kauniin tunnelmallisen valaistuksen. Olen innoissani :)

50b25d9ec98c7e25410000e3.jpg 
Värikästä maanantaita. 


Ei kommentteja

Kiitos kommentista.