Sisällön tarjoaa Blogger.

Epäkohtia?

Tämän postauksen piti alunperin esitellä eteistä ja sitä kuinka bestå sarjan lipasto sai oikein kivan paikan eteisestä, mutta tilanne kääntyi, nyt joudun pyytämään teidän vinkkejä jälleen ( asia selviää postauksen lopusta )


 Ihanainen hyasintti on aukaissut jo nuppujaan ja kukinto on mitä ihanin, tykkään. Toisin kuin minun sypressi, sehän sitten nuukahti, en ole yllättynyt siitä yhtään, viherpeukalon taitoni kun ovat mitä ovat. Seuraavalla kerralla muistan ehkä kastella paremmin :) Ps. Orkideani on edelleen hengissä, sitä jaksaisin päivitellä päivästä toiseen, se on kyllä suoranainen ihme tai toisaalta ei, sain silloin teiltä lukijoilta niin superit hoito-ohjeet, että niiden avulla ei voi epäonnistua.

50c79561c98c7e4d03000022.jpg 

Alunperin minun piti tehdä siis postaus näistä beståista kun saivat uuden paikan, mutta, mutta, kun eihän tää sisustaminenkaan aina mee niinkuin suunnittelee. Paljaalla silmällä beståt näyttivät oikein kivoilta tuossa seinustalla, mutta kun näitä kuvia silmäilee niin en pidä näkemästäni yhtään :) No joo, pöytävalaisin ei sovi tilaan ei sitten millään ja muutenkin näyttää aika tukkoiselta, eikö? Vai auttaisiko tai parantaisiko tilannetta uusi esim. Tine K:n valkoisella varjostimella oleva valaisin pöydälle ja lattiavalaisin pois? Ja juu, lyhdyt pois. Vai beståt kokonaan pois ? Mä taidan tänään illalla vielä pyöritellä beståja johonkin toiseen huoneeseen, mutta en kyllä tiiä minne ne mahtuis, hmmm. Kaikki vinkit olis enemmän kuin tervetulleita ja kuten ollaan aiemmin todettu, teiltä lukijoilta tulee ihan super hyviä ideoita <3 p="">

50c7964cc98c7efc57000031.jpg 
Niin ja kuvatkin sattuneet väärin päin, eli ensin on jälkeen ja tokana ennen kuva. Kuten huomaatte, ei täälläkään päässä aina suju asiat toivotulla tavalla :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.