Sisällön tarjoaa Blogger.

Joulu ihanin

Ihana jouluaatto ja joulupäivä takana, vieteltiin aattoa veljeni luona ja joulupäivä oltiin sitten kera lähisuvun meillä. Lapset olivat lahjoista päätellen olleet kiltteinä ja voi sitä riemun ja odotuksen määrää kun sitä pukkia odoteltiin, lapset ei meinanneet pysyä nahoissaan ja jännitys oli korkealla kun pukkikin odotutti itseään. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, pukki saapui ja lapset pääsivät lahjojen kimppuun. Mites teillä jouluaatto sujui, saitteko toivomianne lahjoja vai yllättikö joku lahjanantaja kerrankin lahjallaan ja saitte sellaista, jota ette olleet edes osanneet kuvitellakaan? :)


Ihana pikkuinen tonttumme. 
50dabcf6c98c7e867500001a.jpg 
Minuakin oli muistettu pienillä paketeilla, ihanainen ystäväni ja bloggaaja VaniljaHousen Niina oli lähettänyt minulle joululahjan. Ja ei ole epäilystäkään, etteikö lahjan antaja olisi tiennyt mistä tykkään, paketista nimittäin paljastui iittalan kastehelmen tuikkukuppeja, tykkään, tykkään, tykkään :)  

50da0c6dc98c7eb013000003.jpg 

Mitäs te meinaatte tänään tapaninpäivänä tehdä? Jokohan ne alennusmyynnit on alkaneet? Itselläni kutkuttaisi jo kovasti nousta sohvannurkasta alehulinoihin ja käydä katsomassa tarjontaa. Neidille pitäisi hankkia vaatteita, samoten kuin itselleni ja miehelle. Vai onkohan ne kaupat tänään edes auki?

50da0c8cc98c7e9a2b000086.jpg 
Mukavaa tapaninpäivää, minä lähden neidin kanssa jammailemaan Robinin tahtiin kun vieno toive tytön suusta esitettiin :)  

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.