Sisällön tarjoaa Blogger.

Kohti viikonloppua

Vihdoin perjantai, viikko vielä töitä ja sitten pääsee joulutunnelmiin ja mukavan mittaiselle joululomalle. Ajattelin olla kaikki välipäivät kotosalla joulutunnelmissa ja tammikuun puolella menen vasta töihin, mitä luxusta :) Viikonlopun ajattelin ottaa rennosti, en säntää edes jouluostoksille, huomenna leivotaan ystävän ja lasten kanssa porukalla pipareita, jos se joulufiilis siitä syntyy, vois laittaa stereot kaakkoon ja kuunnella samalla myös joululauluja.

Kerroinkin jokin aika sitten kun mies sai ennenaikaisen joululahjan ( miehelle mieluinen joululahja ) . Olen itsekin opetellut Nescafén Dolce Gusto Circolon käyttöä ja tänään tein itselleni oikein joululta maistuvan Chai Tea laten, mikä ihana tuoksu ja erikoinen maku, tykkäsin. Lisäsin joukkoon vielä hitusen kanelia ja juoman kanssa nautiskelin herkullisen jätskiannoksen, tästä on hyvä aloittaa perjantai.

Olen yllättynyt siitä kuinka paljon erilaisia vaihtoehtoja näistä kapseleista  löytyy ja löysin muuten sitä Nestlen Nesquik kaakao kapseleitakin, kiitos vaan lukijalle vinkistä, meidän neiti tykkää siitä super paljon :D 

50cb7a72c98c7e675300003f.jpg 

Ja hei, tiedättekö mitä, se eteinen johon annoitte super ihania ideoita, se oli super täydellinen ja tänään vielä entrasin sitä teidän viimeisimpien vinkkien mukaan ( otin mukaan myös sitä Feng Shuita jne :) ), mutta tiedättekö kuinka kävi? Se oli niin ihana että halusin siirtää sen kokonaisuuden näkyvämmälle paikalle, jotta voin katsella sitä kokonaisuutta kokoajan :) Että tää on taas tätä.. huomenna lisää kuvia. Ps. Joudun hankkimaan eteiseen uuden besta ryhmän, koska se oli niin super hieno nurkkaus, kiitos ihanaiset. Palataan huomenna kuvien kera lisää :)


*Postaus toteutettu yhteistyössä Nescafén kanssa*
*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.