Sisällön tarjoaa Blogger.

Kynttilöiden taika

Kynttilät, ne kuuluu kyllä niin vahvasti meidän talveen ja ennenkaikkea joulua edeltävään aikaan. Kynttilät luovat sen tunnelman ja auttavat osaltaan jouluntunteen saavuttamisessa. Ajattelinkin siis laittaa jälleen kynttilämeren loistamaan ja toivoa, että se jouluntuntu sieltä rytinällä saapuisi. Tosin pikkuhiljaa se sieltä kuitenkin tulee, siis se jouluntuntu.


Meillä ei oikeastaan ole muutakuin Iittalan tuikkukuppeja, kirkkaita, harmaita, mattavalkoisia, ja juu, kaappien kätköistä löytyy punaista, vihreää, pinkkiä, hiekkaa. Itse tykkään näistä kovasti ja siks kai minä aina kaupanhyllyllä ihastellessa päädyn yhden ostoskoriin sujauttamaan, sillätavalla näitä meille kertyy, yksi kerrallaan :)

50c753f2c98c7ed907000089.jpg 

H&M:n tilatut "kristalli" koristeet.  

50c75419c98c7ed62d00003d.jpg 

Eilen jo hieman facebookin puolella kerroinkin, että tämä minun ottama kuva on valittu yhdeksi finaalikuvaksi Luhdan järjestämässä Stailaa joulu kotiisi kilpailussa. Alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääsette osallistumaan Luhdan järjestämään äänestykseen ja antamaan äänenne teitä eniten miellyttävään jouluiseen kuvaan <3 4="" :="" arvotaan="" jien="" kesken="" kivoja="" kuva="" l="" m="" minun="" nbsp="" nest="" nestys="" numerolla="" span="" t="" tuotepalkintoja="" ytyypi="">

50c75435c98c7e541c00001d.jpg 

Iloista tiistaita. 
 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.