Sisällön tarjoaa Blogger.

Miehelle mieluinen joululahja

Jokin aika sitten minulle tarjottiin mahdollisuutta saada omaan käyttöön Nescafén Dolce Gusto Circolo mallin kapselikahvikone. Tovi ollaan sitä nyt tässä käytetty ja mies etenkin on aivan myyty. Hän on erikoiskahvien ystävä, joten ajattelin, että hänelle tämä tulisi olemaan täydellinen laite.  Paketin tullessa, huikkasin miehelle, että tää on sitten sun joululahja, oli onnesta sykkyrällä ja siitä asti hän on surruuttanut tällä juomansa :)

50b8f506c98c7e8e0c000065.jpg 

Paketin mukana tuli monta paketillista kapseleita. Ehdottomia suosikkejani on kuvassa valmistumassa oleva cappuccino ja todella herkullinen ja täyteläisen suklainen choccocino.

50b8f512c98c7e9b40000007.jpg 

Meillä ei ole vielä ehditty hankkimaan näille juomille tarkoitettuja kuppeja, joten glögilasit ovat ajaneet nyt sen asian. En oikein itse tiedä, millaiset kupit näille oikein sopisivat? Onkohan Arabian valikoimissa mitään kauniita kuppeja, jotka olisi tarkoitettu näitä juomia varten? Joku jos tietää ja on todennut ne käytännöllisiksi niin vinkkiä vaan tulemaan, olisin neuvoista kiitollinen <3 p="">


Onko teillä kokemuksia näistä kapselikahvikoneen juomista ja mikä on teidän herkku?

Kuten aiemmin totesin, minun yksi lemppareistani on cappuccino lisättynä vaahtokarkeilla, makuyhdistelmänsä kullakin, mutta oikeasti ihan törkeän hyvää vaahtokarkeilla höystettynä  :)

50b8f537c98c7e9b4000000c.jpg 

Nescafén Facebook  ( <-- arvontaan="" auennut="" availemassa="" circolo="" ensimm="" h="" inen="" iv="" ja="" jokap="" jolukalenterin="" jotain="" juurikin="" k="" kapselikahvikoneen="" klik="" lle="" luukku="" luukkuja="" mallin="" mm.="" muutakin="" muuten="" n="" on="" osaa="" ottamassa="" p="" paljon="" palkintoina="" siell="" sivustolla="" t="" tekin="" tuon="" voi="" voittaa="" yk="">
Nautinnollista lauantaita.

*Postaus toteutettu yhteistyössä Nescafén kanssa*
*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.