Sisällön tarjoaa Blogger.

Nautiskellen perjantai-iltaan

Kuinkas viinkonloppu on alkanut? Me päätettiinkin jättää tänään ikean reissu tekemättä, ei vaan jaksanut lähteä ajelemaan, vaikka ostoslista ikean valikoimasta olisikin ollut jo valmiina, hankittavana olisi ollut bestå-sarjaa ja sitten neidin huoneeseen lack lokerikkoa. No onhan tässä vielä vapaita edessä, joten ehkä jonain aamuna startataan nokka kohti Haaparantaa.
Me ajateltiin tämä ilta pyhittää leffojen katselulle, tosi harvoin itse katson telkkaria ja muutenkaan elokuvia, mutta nyt päätin petrata ja istahtaa kerrankin sohvalle, jospa simmut pysyisivät auki koko elokuvan ajan :)

Hei muutes, monilla on varmaan samaa ongelmaa, että näitä joulunajan suklaita on kaapeissa vielä yltäkyllin, oisko mitään vinkkiä miten ne sais tuhottua, siis esim. millaisiin leivonnaisiin niitä vois sulatella tai jotain... Mulla tulee jo niin korvista ulos nuo konvehdit joten jotain niille vois yrittää keksiä.
 

Mutta nyt taidan lähteä kahville tuhoten viimeisiä leivoksia...

50ddd019c98c7e6e45000051.jpg

ja lueskellen uudistunutta Talo& Koti lehteä. Selasin jo pikaisesti lehteä ja tuntuu todella kivalta, täytyy harkita, josko laittaisi lehden tilaukseen. Joko te olette ehtineet tutustumaan tähän lehteen?

50ddd023c98c7e4618000074.jpg
 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.