Sisällön tarjoaa Blogger.

Olohuoneen uusi taulu

Pitkään etsinnässä on ollut olohuoneeseen kookkaampi taulu, sellainen, joka olisi tähän uudistettuun olohuoneeseen kuin piste ii:n päälle, kokoaisi olohuoneessa olevat värisävyt yhteen ja kruunaisi tilan. Moni sisustaja tietää, että joskus sen täydellisen taulun löytäminen on todella hankalaa ja joskus sen etsiminen alkaa tuntumaan jopa työltä :) Minulle kävi näin, olen etsinyt ja etsinyt, värisävyiltään olohuoneeseen sopivaa isoa taulua, etsin, turhauduin ja luovutin, raahasin sen ihanan mutta pikkuisen taulun seinälle ja annoin olla. Kunnes blogiyhteistyön merkeissä tutustuin yritykseen nimeltä AAVA Helsinki  ja ei hetkeäkään kun edessäni oli se meille täydellinen taulu, etsintä on siis päättynyt.

 

Taulu, joka sai minun sydämeni lepattamaan on Harmaan sävyt. Ihastuin tauluun samantien sen nähtyäni.

Taulusta kerrotaan seuraavasti yrityksen sivuilla:
Teoksen  hillitty väriskaala ja selkeät muodot toimivat erityisesti tiloissa, joihin haluaa paeta rauhoittumaan kiireen ja melun täyttämää stressaavaa arkea.

Juu, tää passaa just meille, olen sanaton :)

50d1fc79c98c7ec37400002a.jpg 

AAVA Helsinki on siis uudenlainen galleria, joka myy käsinmaalattuja öljy- ja akryylimaalauksia. Suosittelen ehdottomasti piipahtamaan heidän sivuillaan jos havittelet kotiisi järkevään hintaan laadukkaita tauluja. http://www.aavahelsinki.com/

50d1fc19c98c7ef5660000c7.jpg 

Mitäs mieltä te olette, sopiiko tämä meidän olkkariin? Itse olen ainakin täysin :D

50d20826c98c7e103300000e.jpg 

* Postaus toteutettu yhteistyössä AAVA Helsingin kanssa * 
2 kommenttia

  1. Aivan upea tuo taulu! Sisustus on muutenkin juuri sellainen, mistä itse haaveilen. Löysin blogin vasta tänään, ja ensimmäisiä kuvia katsellessa silmään pisti tämä taulu. Heti täytyi etsiä postaus, jossa taulua esitellään. Haluaisin vielä kysyä minkä hintainen taulu oli? Olemme mieheni kanssa suunnitelleet teettävämme itse uniikkeja desing-tauluja kotiimme, mutta tähän ihastuin kyllä ensisilmäyksellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kun löysit blogiini :) Taulu on minustakin ihana ja tykkään todella paljon taulun sävyistä. Taulu maksoi vajaa 300 euroa ja itse en pitänyt sitä kalliina, koska taulu on kuitenkin melko kookas ja sopii meille täydellisesti :) tämäkin taulu löytyy aavaHelsinki nimisen taidegallerian nettisivuilta http://www.aavahelsinki.com/

      Poista

Kiitos kommentista.