Sisällön tarjoaa Blogger.

Astiastot

Kävin tänään pikaisesti pyörähtämässä Iittalan Outletissa ja en voi kuin hämmästellä Outletin hintatasoa. II-laatuisia tuotteita myydään siihen hintaan kuin normaaleista markettikaupoista saa I-laatuista, todella hämmästyttävää. En malttanut kuitenkaan olla kiertämättä myymälää ja ihastella Arabian kauniita astioita. Meillä tällä hetkellä on käytössä Iittalan Teema sarjan harmaat lautaset ja kulhot, kaapeista löytyy myös harmaana kahvikupposet ja niihin asetit. Olen kuitenkin pidemmän aikaa halunnut alkaa keräämään uutta astiastoa nuiden harmaiden kaveriksi, mutta koska en ole varma siitä mitä uudelta astiastolta haluan on se jäänyt vielä ajatusasteelle.

Outletissa ihailin tätä Iittalan 24h Tuokio-sarjaa. Ajattelin itsekseni siinä, että miksi suunnittelija ei ole voinut maalauttaa näitä kuvioita mustina tai tumman harmaina? Mikäli pläntit astioissa olisivat tummanharmaita tai mustia voisin harkita tuokko-sarjan hankkimista perus valkoisten 24h astioiden kaveriksi. 
 


Iittalan sarjaton- sarja on myös kiva, etenkin pidän valkoisesta. Tässä on kuitenkin hyvin pieni valikoima vielä tällä hetkellä, joten tämäkin voi olla sarja joka jää vaan mieleen minulla kummittelemaan kunnes sarjaa on saatavilla suuremmasti.

50e832c9c98c7e80400000c6.jpg

Iittalan Teema-sarja olisi varmin valinta, harmaan ja valkoisen yhdistelmä toimisi. Astioiden keräilyn aloittaminen on aina hankalaa kun valikoimissa on niin paljon erilaisia astioita :) Tosin voisin jatkaa vaan Arabian valkoisten Teema-astioiden hankkimista, koska harmaathan minulla jo on. Nykyisin vaan tuo harmaa ei ole samansävyinen kuin mitä nuo vanhemman sarjan harmaat astiat.

Onko teillä jokin sarja jota te keräätte tai haluaisitte kerätä? 

50e8339fc98c7ee928000059.jpg

50e834aec98c7e035a00005f.jpg

Kollaasit tehty http://www.polyvore.com/ sivutolla. 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.