Sisällön tarjoaa Blogger.

Keittiön uusi taulu

Olen etsinyt jonkin aikaa keittiöön oikean kokoista ja tyylistä taulua, sellaista joka toisi sitä rouheutta ja lämpöä keittiön sisustukseen, taulua, joka sopisi punottujen korien ja puisten hieman punertavien keittiösäilytysastioiden kanssa. Selaillessani Aava Helsinki nimisen gallerian sivuja, löysin etsimäni. Törmäsin tauluun nimeltä Kaaoksen muoto ja tiesin samantien, että etsimäni taulu on siinä.
 

Taulussa on päällekäin sommiteltuja geometrisia kuvioita ja taulun sävyt ovat lämpimät. Kokoa taululla on 150x70cm, joten ei mikään ihan pikkuinen. Meillä on keittiössä korotettu katto, joka on tuonut haasteita sen oikean kokoisen taulun löytämiselle.  

50fae938c98c7e4011000015.jpg 

Nyt keittiössä on ihanan lämpöinen ja kodikas tunnelma. Aiemmin keittiö tuntui hieman paljaalta kun isolla seinällä ei ollut kuin pieni peili, tämän uuden taulun myötä tuntuu kuin keittiö heräsi eloon :)  

50faeed2c98c7e1c12000034.jpg 

Taulun tarina on seuraava:
Päällekkäin sommitellut geometriset kuviot yhdessä sinne tänne poukkoilevan siveltimen vedon kanssa luovat kaaoksen ja järjestyksen dualistisen jännitteen, joka herättää teoksen eloon mielenkiintoisella tavalla.
 
50fae95fc98c7e4071000012.jpg 
 
On se jännä kuinka taululla voikaan olla niin suuri vaikutus tilan kodikkuuteen, aiemmin kun tila tuntui niin kolkolta ja kylmältä niin nyt se huokuu lämpöä ja kodikkuutta :)  

50fae9ccc98c7e0e4100001b.jpg 
 
Tässä vielä kuva myös aiemmasta Aava Helsingiltä saamastani taulusta. Vasemmanpuoleinen taulu on nimeltään Harmaan Sävyt, joka on täydellinen olohuoneeseemme :) Jos teillä on etsinnässä näyttävä taulu, suosittelen ehdottomasti tutustumaan Aava Helsingin taulu valikoimaan, heillä on näyttäviä tauluja edulliseen hintaan. 

50faf359c98c7e401100002e.jpg

1 kommentti

  1. Mielenkiintoinen bisnesidea tuolla Aava Helsingillä. Esim yksi Aavan myymistä tauluista on nimeltään A memory (http://store.aavahelsinki.com/product/a-memory/), joka on todellisuudessa Leonid Afremovin teos Together In The Storm. Aavassa myyty hintaan 239 euroa ilman mainintaa artistista, joten oletan sen olevan Kiinassa tuotettu kopioprintti, joita siis voi ostaa muutamilla kympeillä Suomeen toimitettuina. Ehkä sen vuoksi Aavan sivuilla toimitusajaksi on mainittu 5-8 viikkoa, koska tilaavat tuotteen ensin itse Kiinasta ja myyvät sitten voitolla asiakkaalle.

    Vastaavasti tuon The shape of chaos -taulun kaltaisia tauluja liikkuu Kiinassa myynnissä. Esim http://www.aliexpress.com/item/Hand-Painted-Modern-Abstract-Oil-Painting-Wall-Art-Canvas-Set-3-Panel-Realistic-Home-Decoration-Picture/32600746528.html on kolmiosainen 120x180 cm taulu ja muistuttaa kovasti Chaos-taulua. Erona tietty se, että hintaa on kolmisen kymppiä, ja tilattuaan Suomeen pitää ostaa sitä varten parin kympin kiilakehykset.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.