Sisällön tarjoaa Blogger.

Kevät

Jokos te olette pohtineet, mitkä sävyt tulevat tänä keväänä teidän koteja piristämään? Meidän aiemmissa kevätväreissä on nähnty kyllä monen kirjavia sävyjä, keltaista, lilaa, sinistä, vihreää :) Tänä vuonna ajattelin mennä ehkä vaan näillä jo meillä olemassa olevilla sävyillä, valkoinen, harmaa ja musta. Tosin pientä pehmennystä tekstiileillä ja muilla pienillä jutuilla olisi tarkoitus hakea sisustukseen. Ajattelin, että kukkasilla sitä väriä sitten tuotais, ei paljoa, mutta vähän, sillai sopivasti :D

50ed09e5c98c7e7c5400006e.jpg 

Ajattelin, että jos väriä kylppäriin ja vessaan toisi turkooseilla pyyhkeillä, mutta katsotaan nyt, mustat ja valkoiset Luhdan pyyhkeet on ne mieluisimmat sävyt tällä hetkellä, joten voi olla että niillä sävyillä mennään.  

50ed0aadc98c7e4c7600002e.jpg 

Olen ihastunut näihin Anttilan valikoimissa olevaan Anno tuotteisiin. Annosarja uudistui jokin aika sitten ja nyt voin itse ainakin sanoa, että suunta on ehdottomasti parempaan päin. Anno tuotteissa on paljon juttuja, joita mieluusti kotiuttaisin, pellavaiset pussilakanat, villamattokin voisi olla kiva, toisi hieman pehmeyttä ja erilaisia koristepäällisiä joista myös huokuisi pehmeys. Tällä hetkellä meillä on käytössä liukaspintaisia ja sellaisia kiiltäviä koristetyynyjä, ne on toki kivat, mutta tässä talven myötä on tullut halu pehmentää hiukan sisustusta kun koti on aika valkoinen niin tekstiileillä ja muilla pienillä jutuilla olen halunnut tuoda sellaista lämmön ja pehmeyden tuntua kotiimme.  
50ed1f77c98c7e79430000ae.jpg

Anno tuotteiden kuvat poimittu http://www.kodin1.com sivustolta.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.