Sisällön tarjoaa Blogger.

Lukija kaipaa apua makuuhuoneen sisustamiseen

Nyt kaivattaisiin lukijalle apuja makuuhuoneen sisustamiseen ja kalustamiseen. Itse tykkään kovasti tämän lukijan tumman puhuttelevista kalusteista, niissä on rouheutta ja tunnelmaa, mutta ilman verhoja tila jää mielestäni hiukan kylmäksi vaikkakin huonekalut huokuvat lämpöä.
Lukija kertoo kodistaan seuraavaa:
Muutimme nykyiseen asuntoomme viime keväänä. . Asunto on 8. kerroksessa, naapuritalot eivät häiritse, joten olin ajatellut, että emme tarvitse kotiimme ikkunaverhoja. Ikkunoissa on perinteiset sälekaihtimet.
Vuoden asumisen jälkeen olen tullut toisiin ajatuksiin: - sälekaihtimet eivät estä auringon valon sisääntuloa tarpeeksi varsinkaan kun makuuhuoneessa on isot ikkunat ja suuntana etelä. Valoisassa nukkuminen on vaikeaa keväällä ja kesällä!
- verhot ym. tekstiilit vähentävät kaikumista, huonekorkeus 270 cm
- verhot ym. tekstiilit  vaimentavat ulkoa tulevaa "melua"
- verhot ym. tekstiilit sisustavat  huonetta

Listaan kuvien alle kysymyksiä, joihin lukija toivoisi kovasti teidän apuanne, toivottavasti jaksaisitte jälleen auttaa
- Sänky /yöpöydät olleet myös pitkällä oviseinällä, sängyn nykyinen paikka mielestäni parempi vaikka pääty ikkuna vähän häiritsee.
- Ehdotuksia päiväpeitosta? Sänky on iso 200X210, vaikeaa löytää valmista.
- Valaisimet : yöpöydille? Kattoon?
 

- Onko nojatuoli liian iso tilaan? Vaihtoehtoja?
- Värimaailma, tykkään voimakkaista väreistä ja kuvioista ( ei sininen, punainen, violetti) Seinät Tikkurila Jasmin.

- Lukijalla on paljon matkoilta tuotuja matkamuostoja, maalauksia ym. joita hän haluaisi sijoittaa huoneisiin, mihin makuuhuoneessa?
 
50fe1e8bc98c7e1975000084.jpg 
 
- Millaiset verhot makuuhuoneeseen? Koko pitkälle seinälle? Entä päätyseinä? Seinälle kiinnitettävät verhot tarralla, vai verhokiskot valoramppiin? Pimentävät  sivuverhot? Kappa ja sivuverhot?  Pimentävät rullaverhot? Ikkunoiden väliin pimentävät?
 
50fe1ea5c98c7e961800005b.jpg 
 
Tässä vielä pohjapiirros lukijan makuuhuoneesta, eli makuuhuone 2 on yhdistettynä MH 3:een. 
 
50fe1ebec98c7ea83a000070.jpg 
 
Toivottavasti jaksaisitte jälleen auttaa sisustussiskoa hädässä. Kuten olette huomanneet, näitä lukijoiden apupyyntöjä on toimitettu minulle melkoinen liuta ja siitäkin voi päätellä, että nämä avunpyynnön lähettäjät ovat olleet tyytyväisiä teidän antamiin vinkkeihin muiden kohteiden osalta ♥ Jaetut vinkit on parhaita, kuten tämäkin lukija totesi, omilla silmillään näkee vain sen yhden vaihtoehdon.

Ps. Lisää näitä sisustusapupyyntöjä kera kuvien voi lähettää sähköpostiini johanna.harmainen@gmail.com   Lisäksi ajattelin tässä käynnistellä uutta juttusarjaa, jossa päästäisiin seuraamaan lukijoiden valmiita sisustuksia, eli jos sinulla on koti, jota haluaisit esitellä blogini lukijoille niin laitahan sähköpostia minulle. Erilaiset sisustukset ovat rikkaus, joten mielelläni jakaisin kauniiden kotienne kuvia inspiraationa muille lukijoille ♥ Toivottavasti joku rohkenisi olla se ensimmäinen  :) 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.