Sisällön tarjoaa Blogger.

Makkariin uudet valaisimet

Meidän makkariin olen kaipaillut jo pidemmän aikaa uusia yöpöydän valaisimia, mieleisiä ja sopivan kokoisia ei vaan tunnu löytyvän. Pentikin Rondoja olen pohtinut, mutta omaan silmääni niiden jalka saattaa olla liian iso tuohon tilaan ( vai onko?)  ja meillä kun niitä rondo jalkojakin alkaa olemaan jo melko monta :) Olisi siis kiva löytää jo jotain muutakin. Olisiko teillä antaa vinkkejä pöytävalaisimista, jotka sopisivat meidän makkarin yöpöydälle? Jotain hopeanväristä jalkaa kuitenkin ajattelin ?

Tuo nurkassa oleva peilikin on hitusen liikaa huoneessa, siis vie aika paljon tilaa vaikka nurkassa onkin, mutta koska makkari on pieni, olen miettinyt josko luopuisin tuosta, saas nyt nähdä. 
 

Meidän yksistä pallovaloista paloi lamppu, joten pimeinä ovat tällä hetkellä, kauniit ovat ilman valojakin, joten laitoin nämä makkariimme tikapuille roikkumaan. 

50e49a69c98c7e4846000012.jpg 

Hopeita ja lilansävyisiä koristetyynyjä löytyy sängynpäältä. Lila nyt ei välttämättä ihan nappiväri tähän huoneeseen ole, mutta koska päällinen on niin kaunis, en malttanut olla sitä sängylle nostamatta :)

50e49aa5c98c7ec674000019.jpg 

Ps. Lähden hamstraamaan yhden muumimukin, sain vinkin kaupasta, josta mahdollisesti löytäisin primadonnamukin :D

2 kommenttia

  1. Moikka. Saanko antaa vinkin makuu huoneen verhoista. Pidennä verhotankoa päädystä päätyyn. Ja verhot niin kuin seinälle. Silloin ikkuna oplisi kokonana avoinna ja tulisi avaramman näköinen. Kun ikkunan eteen ei menisi sivuverhot vaan siihen reunalle. Myös vierashuoneessakin voisit kokeilla. Vaikka todella akunista onkin. Etsin vinkkejä omaan kotiini sinun blogista. Ja olo huone on kuin minä haluisin. Ja siellä seinän sävy ihastuttava. Ehkä vielä mietin haluanko tuon sävyisen vai aavistuksen harmahtavamman. Mutta ihania kuvia kodistanne :) Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai saa antaa vinkkejä :) ihan hyvä idea, voisi kokeilla , makkarin paikka meillä on muttunutkin tämän jälkeen, joten pitää vielä katsoa onko verhotangon leventäminen mahdollinen nykyisessä makkarissa.

      Poista

Kiitos kommentista.