Sisällön tarjoaa Blogger.

Muumimukit osa III

Minun muumimuki kokoelma kasvoi tällä viikolla. Päätin hankkia näitä kesällä 2013 poistuvia mukeja jo valmiiksi, ettei tarvitse sitten metsästää kissojen ja koirien kanssa viimeisiä kappaleita :) Jostain syystä minua viehättää ihan mahdottomasti tämä mustavalkoinen seikkailusarja. Halpa-Hallissa oli tarjouksessa seikkailusarjan tuotteet 10 euron kappalehintaan, joten ajattelin hankkia samantien 6 kpl nuita kuvissa näkyviä lautasia. Nämä tulee meillä käyttöön aamiais ja iltapala- astioiksi. Mukeja pitäisi hankkia vielä 5 lisää kun halpa-hallin hyllyt notkui tyhjyyttä nuiden kuppien osalta, yksi ainokainen vaan löytyi.

Ilmeisesti tämä seikkailusarja jakaa mielipiteet kahtia, toiset tykkää ja toiset ei, mitenkäs siellä, ihastuttaako vai vihastuttaako?


Kesällä 2013 tulee poistumaan siis Hemuli ja Viljonkkamukit, joten ne piti hankkia näin "ensimmäisten" joukossa. Aiemmin iittalalta tilaamani muumipeikkomukit saapuivat vasta nyt. Hankin myös toiset kappaleet Hurraa ja vuoden 2012 talvimukia. Saippuakupla ja Hurraa mukin minulle lähetti ihanainen bloggaaja Love, joka kirjoittelee blogia nimeltä http://lloveyourselff.blogspot.fi/ . Kiitos vielä, mukava kun on olemassa ihania ihmisiä, jotka auttavat äältä Oulun seudulta kun en mistään löytänyt enää Hurraa ja saippuakuplamukeja .

50ef05fbc98c7e995b00006d.jpg 

Tässä nyt sitten vielä koko muki arsenaali :) Ja nyt on ostot pannassa näiden mukien osalta, seuraavan kerran voin hankkia mukin kun tulee joku uutuus :D

50ef069ac98c7ef27a000016.jpg 
Se ois sitten viikonloppu edessä :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.