Sisällön tarjoaa Blogger.

Muumimukit

Kuka tohtii tunnustaa keräilevänsä muumimukeja? Itse lukeudun näihin keräilijöihin, en kyllä osaa sanoa miksi aina silloin tällöin hankin muumimukin jos toisenkin lisää, kai niissä on jokin taika tai ellei taikaa niin kahvi niistä ainakin maistuu oikein hyvältä :) Harmittaa vaan, että ei ole tullut keräiltyä ihan alusta alkaen ja säännöllisesti, vaan olen mennyt fiiliksien mukaan ja hankkinut mukin silloin kun olen muistanut :)

Tässä minun tämän hetkinen kokoelma, 13 kpl muumimukeja eli todella pieni kokoelma, postin kautta on tulossa 4 mukia, joten parisenkymmentä alkaa olemaan pian kasassa. Kuinka monta muumimukia teiltä löytyy ja onko joukossa harvinaisuuksia? Ja joko olette hankkineet ne kaksi poistuvaa mukia, eli niiskuneidin ja muumipeikon?

50e46a8ec98c7e2b24000069.jpg 

Iittalan verkkokaupasta sain hankittua itselleni vuoden 2012 lopussa valmistuksen loppuneen Muumipeikkomukin, metsästin kissojen ja koirien kanssa tätä muumipeikko ja niiskuneitimukia (jota ei siis enää myöskään tehdä ) ja tänään kaupassa käydessäni huomasin niitä olevan ihan tuon meidän pikkuisen lähikaupan hyllyissä pilvin pimein ja hintakin vain 10,95 :) Stockmannin juhlavuoden mukin saan siskoltani, hän oli jonottanut niitä muiden tavoin mukien tultaessa myyntiin.  

50e46ac7c98c7e2b2400006e.jpg 

 Muumipeikkomukin kuva http://store.iittala.com ja muumi Stockmann juhlamukikuva sivulta https://stockmann.com

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.