Sisällön tarjoaa Blogger.

Neidin synttäreille hankintoja

Me on nyt neidin kanssa selailtu synttärikemujen tarvikkeita niin netistä kuin kaupoistakin. Piipahdettiin siellä Kaakkurissa, etsittiin sitä Juhlantaikaa nimistä liikettä, mutta se oli lopetettu, näin kertoi vieressä olleen Tiimarin myyjä. Harmi, että juuri meidän synttäreiden alla liike oli lopetettu ja tehtiin sitten pieniä ostoksia Tiimarista, sieltä ei kuitenkaan löytynyt oikein mitään, kynttilät kakkuun, lautaset ja ilmapalloja. Selattiin ne teidän ihanien laittamat linkitkin, aika moni ihana tuote oli loppunut verkkokauppien valikoimista, harmi. Nyt onkin probleemana, että mistä me saatais sellaisia popparirasioita, niitä pahvisia ja muita kivoja rasioita karkeille ja muille tarjottaville. Onko kukaan käynyt sinooperissa? Onko siellä mitään synttärijuttuja? Jotenkin tuntuu turhauttavalta alkaa tilaamaan eri verkkokaupoista sitä yhtä tuotetta kun ne muut, mitä olis halunnut on loppu. Tästä voidaan ilmeisesti päätellä, että taitavat olla melkoisen suosittuja ja olis kannattanut olla hyvissä ajoin liikkeellä :)


Kirpparilta löydettiin tällainen pitkä viiri, menee neidin barbie synttäri teeman ohi, mutta hän kelpuutti tämän, väliäkös sillä jos seinillä tulee koristamaan hieman puolen hehtaarin metsän asukkaitakin :) 

50ef0898c98c7eda1a000010.jpg 

Väriteemaan sopivia karkkejakin löydettiin.  

50ef091bc98c7e5b3d000045.jpg 

Näissä tunnelmissa meillä siirrytään kohta viikonlopun viettoon, huominen vielä töitä ja sitten voi taas muutaman päivän levähtää. 

 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.