Sisällön tarjoaa Blogger.

Säilytysastia teelle

Olen ihastunut pieninä ripauksina tuomaan sisustukseen puuta. Puun lämpimät sävyt tuovat mukavasti kodikkuutta ja antavat pientä särmää sisustukseen. Nämä Pentikin akaasiapuukorkilla olevat Duo lasipurkit on todella mielekkäitä.


Lasipurkkiin säilöin todella ihanan tuoksuista Pentikin sydänystävä teetä. Tuoksu teessä on ihan mielettömän huumaava ja pientä iloa tuovat teen purujen seassa olevat sydämet. Tämä voisi olla myös kiva ystävänpäivä lahja :)

50e319b4c98c7e3970000018.jpg 

Tähän 0,5 l purnukkaan mahtuu oikein hyvin tuollainen teepussin sisältö. Itse leikkasin vielä tuosta teepussista Duo purkkiin teen sisältötekstin niin on käyttäjällä sitten helppo katsoa onko mielekästä teetä juuri hänelle :) Oletteko te tee vai kahvi ihmisiä? Meillä juodaan melko harvoin teetä, olen enemmänkin kahvi ihmisiä, mutta aina silloin tällöin on mukava juoda kupponen kuumaa teetä. Onko teistä muuten kukaan luopunut kahvista ja ottanut teen siihen tilalle? Millaisia vaikutuksia se on tuonut, olen nimittäin monesti miettinyt, että olisikohan tee parempi vaihtoehto kuin kahvi..

50e319dac98c7e0b13000014.jpg 
 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.