Sisällön tarjoaa Blogger.

Sisustusapua kaivataan pikaisesti

Nyt tarvisin teidän sisustusapua pikaisesti, mulle kävi niin ikävästi että olin Askossa ostamassa tätä ihanaa Clark lamppupöytää, ostin siinä luulossa, että paketissa olisi ollut tuollainen pöytä, mutta valkoisella korkeakiiltoisella kannella. Kotia kun tulin ja aloin kasaamaan pöytää niin siellähän olikin korkeakiiltoinen mustalla kannella oleva pöytä. Ja nyt en tiedä oikein mitä teen ?


Meillähän on olkkarissa lähes kaikki valkoista ja korkeakiiltoista, kuten tv-taso, lipasto ja tuo sohvapöytäkin on valkoinen, harmaata on ainoastaan verhoissa ja nojatuoleissa. Mustaa löytyy lampun varjostimista.

50f18843c98c7e97640000a6.jpg

Mitä mieltä te olette, sopiiko tuo musta nyt kaiken tämän valkoisen keskelle vai antaako se kaivattua kontrastia? Vai palautanko mustakantisen pöydän ja otan valkoisen korkeakiiltoisen pyöreän pöydän tilalle ( jos niitä on) ? Tai sitten jos valkoista haluaa niin Voi olla, että pyöreitä ei sitten enää ole valkoisina, vaikkakin tässä minunkin ostamassa paketissa korkeakiiltoinen valkoinen luki. Että minua sieppaa nuo väärät nimet useasti tuotteen pakkauksessa. Auttakaa nyt mitä minä tämän kanssa teen, valitsin pyöreän muodon siksi kun sohvapöytäkin on pyöreä ja pöytävalaisimissa on pyöreää..

50f195fec98c7e8c35000007.jpg

EDIT: MARIAN OHJEILLA TEIN TÄLLAISEN KOKEILUN, jos tää nyt jotain osviittaa antais miltä vois näyttää valkoinen?

Valkoisen pöydän kuva http://www.asko.fi

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.