Sisällön tarjoaa Blogger.

Työ / vierashuoneen sisustus

Kun aiemmin tässä huoneessa ollut makuuhuoneemme siirtyi toisaalle niin sisustaminen vieras / työhuoneessa oli jälleen aloitettava. Huoneessa olisi kiva olla pieni työpiste / taso läppärille, oikeastaan muuta toiveita tilaan minulla ei ole. Ehkä haluaisin hitusen poistaa tätä harmaa valkoisuutta tästä huoneesta ja tuoda tilaan jotain lämminhenkistä, en vain oikein ole vielä varmistunut ajatuksesta mitä se voisi olla, mutta eiköhän se ajatus vielä jostain putkaha kirkkaana mieleen.


Ajattelin hankkia tilaan taulun, joka kertoo ohjeet onnistuneeseen päivään :) Tosin pohdin vielä, että olisiko taulu tuolla harmaalla pohjalla vai mustalla pohjalla. Lisäksi ajattelin hankkia keskellä kuvaa olevan lasipullon, joka toimii niin kynttilänjalkana, maljakkona kuin karahvinakin. Ja vieraita varten kivat pussilakanat samaa värimaailmaa jatkaen. (Kuvat: https://www.hobbyhall.fi/ )

5104144ec98c7e2b2a000018.jpg 

Koristetyynyjen sävyjä, jota olen pohtinut vierashuoneeseen. Materiaalina pellava ja sävyinä harmaa ja valkoinen ainakin. ( Kuva: http://www.ellos.fi )

510418b9c98c7e4739000002.jpg 

Ja nämä, nappula kynttilänjalat, jokin näissä vain vetoaa :) Ihastuin tuohon merensiniseen kun näin sen luonnossa, upea väri, mutta en tiedä sopisko meille. Valkoinen ja musta nyt ainakin sopisi, mutta joskus vois olla kiva räväyttää :)  ( Kuvat: http://www.iittala.fi )

51041a2ac98c7ec61c00002c.jpg 

Tällaisia pohdintoja täällä lauantai-iltana. 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.