Sisällön tarjoaa Blogger.

Työhuoneen uusi lipasto

Työhuoneen muutos sai viikonloppuna yllättävän käänteen kun paikallisella fb-kirpparilla tuli myyntiin Ikean Malm lipasto. Kerrankin olin ensimmäisenä paikalla ja sain kuin sainkin ostettua itselleni lipaston. Aiemmin olin jo suunnitellut tällaisen Malmin kotiuttamista, mutta koska se Ikea on melko kaukana, ei sinne viitsi oikein koskaan lähteä ajelemaan.
Sattumusten summa ei jää tähän, kun lipastoa menimme kaverin kanssa hakemaan, yllätyksekseni lipaston myyjä totesi, että niin, minähän vähän niinkuin tunnen sinut :D Olin kuin öö aapisen laidalla aluksi kunnes myyjä kertoi olevansa blogini lukija, hih, hassu yhteensattuma. Terveiset siis sinne, lipasto on saanut hyvän kodin :) 
 

Moni on myös kysellyt tämän taulun perään, että missä se tällä hetkellä on ja ettenhän vain ole sitä hävittänyt :) En suinkaan, taulu tulee löytämään paikkansa nyt muutoksen kohteena olevan työhuoneen seinältä. 

5106b0dfc98c7e4f65000060.jpg 

Tuikkuja on oltava joka huoneessa, niin myös työhuoneessa.  

5106b0f2c98c7e7b20000078.jpg 

Taulun sävyistä poimin hieman tämän huoneen värimaailmaan sävyjä, mihinkään radikaaleihin sävyihin en tällä kertaa pystynyt, joten tuikuissa vallitsee sävynä ruskea. Myönnän, että kävin hiukan katselemassa värikkäitä tekstiilejä, mutta oli ne vaan sen verran värikkäitä, että täytyy sulatella ajatusta hetki , joten voi olla, ettei ainakaan tähän työhuoneeseen kovin suuria värimaailman muutoksia tehdä edes tekstiileillä :)  

5106b0ffc98c7ecd4a000002.jpg 
 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.