Sisällön tarjoaa Blogger.

Uuden nurkkauksen matto ??

Mua on tänään naurattanut useampaan otteeseen tää mun homma, päädyin siis loppujen lopuksi mustaan pöytään niillä perustein, että a) Askossa ei ollut valkoisia pyöreitä pöytiä ja b) jotenkin tuo musta sopii omaan silmään paremmin kun nojatuolikin on tumma, samoten kuin varjostin ja c) uskon kohtaloon ja tämä taisi olla sitä kun olin ostavinani valkoista pakkauksessa olleen värimerkinnän perusteella, mutta sainkin mustan.
Mutta siis olen tänään pyöritellyt tätä matto rumbaa, käännellyt ja väännellyt, vaihdellut väriä, sovittanut ja kuvannut. Tässä teillekin näytille millaista tää sisustaminen tässä huushollissa on, sovitellaan ja mallataan, loppua ei oikein näy :) Olen edelleenkin hitusen epävarma siitä, tuleeko tämän uudistetun nurkkauksen kalusteiden alle mattoa vaiko ei.

1. matto on harmaa ja ihan kiva, mutta tämän jättäessä menisi vaihtoon sitten olkkarin isompikin matto
2. matto on valkoinen, mutta ihan liian pieni ryhmän alle, muutoin tuo olisi super kiva maton pörröisyyden vuoksi.50f2fcaac98c7efe37000011.jpg

3. Ei mattoa lainkaan. Mietin, että onko tämä liian mitään sanomaton ilman mattoa.
4. Valkoinen pörrömatto, toimisiko tämä..
50f2fea6c98c7efe37000016.jpg 
Lyötäskö taas viisaat päät yhteen :) Mikä teidän mielestä on parhain lopputulos, ilman mattoa vai sitten valkoinen tai harmaa matto? Vai olisko teillä heittää jotain villiä korttia :)  

50f2ff0ec98c7e9d1a000054.jpg 
EDIT: Tämä yksi variaatio oli,. että olin kääntänyt mattoa niin, että se olisi tilaan sopivampi, jottei se menisi tuon vieressä olevan oven eteen. Eli tämä sama on muutoin sama matto kuin kuvassa neljä, mutta mattoa on käännetty :)
 
50f30ea2c98c7e9f69000065.jpg 
 
Kiitän jo etukäteen kaikesta avusta
 


http://sisustusunelmia.casablogit.fi/lue/2013/01/uuden-nurkkauksen-matto-probleema

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.