Amerikkalainen juustokakku

Minä en tunnetusti ole mikään jauhopeukalo, leivon hyvin harvoin ja silloinkin kun leivontaurakkaan innostun, yleensä lopputulos on epäonnistunut. Tänään kävi kuitenkin poikkeus, mitkä lie onnenhippuset leijailivat ylläni, sillä juustokakku onnistui täysin. 


Kokeilin tällä kertaa hyvin yksinkertaista reseptiä, olisiko siinä onnistumisen salaisuus :) Tämä juustokakku ei ollut sellainen äklömakea, pystyi syömään myös toisen palan. 

 
Tässä vielä teillekin ohje jos joku innostuu kokeilemaan helpolla ohjeella tehtävää Amerikkalaista juustokakkua.
Pohja
200 g Digestive-keksejä
75–100 g sulatettua voita

Täyte
400 g Philadelphia-tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
5 munaa
2 tl Vaniljasokeria
1 dl Taloussokeria
yhden sitruunan raastettu kuori
ja puolikkaan sitruunan mehu

Murskaa keksit. Lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm.
Sekoita täytteen ainekset sähkövatkaimella tasaiseksi ja kaada keksipohjan päälle. Paista 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin tunti. Anna jäähtyä.
Tarjoa seurana raikasta vadelma- tai mansikkamelbaa.

Ja eikun herkuttelemaan :)
 
 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.

Takaisin ylös