Sisällön tarjoaa Blogger.

Hemnes lipaston paikka

Useampi lukija on kysellyt mihin se aiemmin eteisessä ollut Hemnes lipasto on päätynyt. Täältähän se vierashuoneesta löytyy, aluksi ajattelin, että olisin myynyt tämän ja hommannut tilalle työpöydän tietokoneelle, mutta koska työpöytä ei mikään välttämätön hankinta ole niin tämä on jäänyt hieman ajatusasteelle. Tästä  kuvasta muuten näkyy hyvin se aiemmassa kuvailemani matto ongelma, että miksi ylipäänsä olen niin tarkka siitä maton nukasta/ paksuudesta / laadusta. Eli piheyksissäni hommasin tämän sotkan kiiltävänukkaisen maton, ja myymälän mallikappale näytti ihan kivalta, ei ollenkaan tältä niinkuin kuvassa, mutta kotiin tultua ja maton lattialle levittämisen jälkeen, olin kauhuissani kuinka maton sävy on ihmeellinen, siis tuollainen valkoinen jossa näyttäisi, että olisi mustaakin, vaikka tosiasiassa matto on vitivalkoinen, mutta jokin siitä tekee tuollaisen, että se näyttää epätasaisen sävyiseltä. Ja vaikka matto kuvassa näyttäisikin pehmoisen pumpuliselta niin voin sanoa, että tosiasiassa se ei sitä ole. Mutta joo, sivusin hieman aihetta , pointtina tässä kai itselleni oli, että en haluaisi enää pettyä niiden matto-ostoksien kanssa... :D  
 
512a4ae1c98c7e9b3e000040.jpg 
 
Tämä Hemnesin lipasto kyllä vetää mukavan paljon tavaraa sisälleen, joten täällä voisi hyvinkin säilöä käyttämättömiä kausi yms. tavaraa.  

512a4ae8c98c7e1f50000012.jpg 
 

3 kommenttia

 1. Hei Johanna! Mistä olet hankkinut tuon lipaston päällä olevan lisäosan? Onko sekin Ikeasta? Näyttää kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tason päällä oleva "lipasto" on jyskistä ja kuuluu sellaisen työpöydän lisäosaksi :)

   Poista
 2. Kiitos tiedosta! Meiltäkin löytyy tuo sama lipasto, ja sen päälle olen kaipaillut jonkinlaista "täytettä". Täytyypä siis katsastaa Jyskin tarjonta, josko noita vaikka vielä löytyisi. Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.