Sisällön tarjoaa Blogger.

Ikkunoiden pesua

Jokos siellä on ikkunan pesut aloitettu? Minä aloitin urakan ja puhdasta tulee. 

 

Me saatiin joululahjaksi tämä Kärcherin ikkunapesuri ja täytyy kyllä myöntää, että tämän ansiosta ikkunanpesu käy kyllä todella helposti ja nopeasti. Tämä on tainnut olla tämän vuoden hittituote kaupoissa, ainakin varaosia jne on todella vaikea saada, itse metsästin tuota sumutinpulloa pitkään ja viimein sen löysin, tosin sekin oli viimeinen kappale.

Joko sinulla on oma ikkunapesuri?

 

 Nyt täytyy jatkaa munkkien leipomista :)

6 kommenttia

 1. Oih ja voih. Olispas mullakin tuollainen.. Ikkunanpesu-urakka olisi edessä nimittäin, ja ikkunat ovat todella likaiset :/ Sitten on kyllä tyytyväinen olo, kun ikkunat kiiltävät puhtauttaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä saa aika edukkaasti, alle satasen maksaa, siis jos haluaa hitusenkaan helpottaa urakkaa, niin suht vähällä rahalla saa :)

   Tsemppiä sulle urakkaan :)

   Poista
 2. Mulla oli vanhanaikanen tyyli.. ämpärissä vettä ja tiskiainetta, pari luutua ja hyvä lasta... kirkasta tuli- 2 isoa ikkunaa väleineen pesin tänään ja pari päivää sitten viisi ikkunaa.:) Eipä niissäkään niin kauaa mennyt.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti ? Hattua nostan sinulle kyllä :) Vaikka siivouksista tykkäänkin, ikkunoiden pesu on kyllä aika puuduttavaa hommaa :D

   Poista
 3. Mä inhoan ikkunanpesua, josko tuolla sen mielekkyys hieman paranisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, ikkunoiden pesu on ihan peestä :D Mutta tuolla laitteella se tuo hivenen helpotusta ja ei tunnu niin kauheelta :D

   Poista

Kiitos kommentista.