Sisällön tarjoaa Blogger.

Keittiöön väriä

Meidän keittiö heräs ikäänkuin eloon. Käytiin kirpparilla ja hei tiiättekö, tein ensimmäisen kirppariostoksen sitten pitkään aikaan. Ostoskoriin kirpparilla päätyivät tämä ihana oranssi kappa. Juuri sellainen, mitä olen pitemmän aikaa etsinyt, hieman läpikuultava ja juuri oikeansävyinen oranssi. 

Keittiöstä tuli niin aurinkoinen tämän uuden verhon myötä. Joku saattaa ajatella, että nyt alkaa menemään liian pitkälle tämä oranssivillitys :D Mutta itsestäni tämä oranssi on oikein nappi hankinta ainakin näin kesääkohden kun mennään. Ja tohdinkos myöntää, että kun poikkesin Hemtexillä niin hypistelin käsissäni vihreänsävyisiä verhoja, tiiättekö sellaisia vanhan-ajan vihreää sävyä olevia. Vihreä niissä verhoissa ei ollut hallitsevassa osassa, mutta pienenä väriläiskänä ne olivat aikas makeat.. jätin ne kuitenkin vielä kauppaan :D
 

Tämä ihanan pirtsakan sävyinen patalappukin on kirpparilöytö, tällä kertaa minua onnisti kirppiksellä paljon ja olen äärimmäisen iloinen. Patalappu toistaa iloisen räväköitä värejä, mutta mielestäni tämä sopii niin iloisesti tuonne keittiöön, enää ei ole keittiömme ihan musta-valkoinen vaan löytyy hillitysti niitä väripilkkujakin. Mitäs mieltä olette, mennäänkö näillä väreillä nyt syteen? Vai onko väriläiskät piristäviä elementtejä kodissa?  


Ei kommentteja

Kiitos kommentista.