Sisällön tarjoaa Blogger.

Muumimukit osa ....

Muumimuki päivitystä... on tullut hankittua muutamia ns. perusmukeja lisää, lähinnä nuita kesäkuussa poistuvia, on yksittäisiä, tuplaa ja triplaa. Tarkoitus olisi ostaa aina silloin tällöin lisää niitä kaupassa vielä olevia, pikkuhiljaa :) Hemuli ja Viljonkkamukit täytyisi vielä hankkia, sitten olisi niistäkin tuplat. 
 
 

Kausi / sesonkimukeja minulla nyt ei kovin montaa vielä ole ja näitä minulle saisi tarjota, toki nuita jo poistuneita perusmukejakin saa tarjota :)  


Jostain syystä näistä kaikista muumimukeista lemppareiksi on noussut tämä seikkailusarja, hankin jopa seikkailusarjan lautasetkin ja vielä olisi tarkoitus ostaa ainakin 5 kpl seikkailumukeja. Hamstrasin nuo lautaset ja tuon yhden ainokaisen mukin ( mitä oli jäljellä) halpa-hallista kun ne myytiin 10e/ kipale. Koskaan ei ole ollut tarkoitus lautasia alkaa keräämään, mutta seikkailusarjan myötä, nekin on alkaneet kiinnostaa.... mihinhän näiden muumijuttujen kanssa vielä joutuu :D
Jos sinulla olisi seikkailusarjan tuotteita myydä edulliseen hintaan niin ostan mieluusti :D 
 
Toinen lemppareistani on tämä hurraamuki, en tiedä oikein mikä tässä vetoaa, mutta näitäkin haluaisin ainakin kaksi vielä lisää. 
 

Onko teillä muumimukeissa lemppareita, sellaisia, jotka vaan kolahtaa jostain syystä ?
Ps. Rohkeasti tarjoamaan nyt minulle näitä muumimukeja, viestiä voi lähettää spostilla tai kommenttipoxin kautta kera yhteystietojen :D

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.