Sisällön tarjoaa Blogger.

Neidin kirpparilöydöt

Niinhän siinä kävi, että sunnuntaina käytiin pyörähtämässä neidin kanssa muutamalla kirpputorilla. Toiveissa oli löytää itselle muutamia säilytyspurkkeja, marimekon peltisiä purkkeja. Itseasiassa yhden sellaisen Marimekon muija-sarjan peltipurnukan löysinkin, mutta sen hinta oli omasta mielestäni ylihinnoiteltu, myytävä purnukka oli sitä pienempää kokoa ja hintaa 14 euroa ja se oli siis käytetty ja kulunut, uudenkin purnukan saa suurinpiirtein samalla hinnalla, joten en kyllä jaksa ymmärtää noiden joidenkin kirppismyyjien hinnoittelutapaa. Mutta jokainen tehköön niinkuin parhaaksi katsoo :) Minä käyn hankkimassa omani uutena... tällä kertaa :)

Meidän neiti sentään teki hyviä löytöjä. Ponilinna ja vieläpä täysin toimivakin valoineen päivineen, vaivaiset 5 euroa. 
 

Linnassa oli tuollainen tanssilava, nappia painamalla syttyi valot ja musiikki alkoi soimaan. Epäilin toimivuutta kun tuijottelin alhaista hintaa kirpparilla, mutta yllätys oli positiivinen kun patterit laitettua, koko komeus toimikin. 

Tämä taisi olla ilmeisesti jokin hello kitty kauppa tai vastaava, osat sisällä, samoten kuin kymmenkunta hello kitty hahmoa mukana, koko kauppa tavaroineen muutamalla eurolla. Neiti oli ihan mielissään näistä ostoksista ja täytyy sanoa, että näiden osalta oli myyjät osanneet hinnoitella kyllä tavarat niinkuin kirppareilla ( oman käsitykseni mukaan) pitäisi. Näiden osalta siis kukkaro kiitti, ainakin meikäläistä.Voin kuvitella,että neiti pyytää jatkossakin käymään kirppareilla hyvien löytöjen toivossa :D  

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.