Sisällön tarjoaa Blogger.

Olohuoneen valoisa ilme ja lipasto suunnitelmia

Lupasin näitä olkkarikuvia teille näyttää nyt kun olohuoneessa lähes kaikki on valkoista. Onhan tila nyt melko väritön, mutta valoisuutta täällä on sitäkin enemmän ja täytyy sanoa, että itse tykkään ihan valtavan paljon.

Otin aiemmin pois myös harmaat verhot ja tilalle jäivät pelkästään valkoiset. Jos näillä mentäisiin kesän yli ja sitten syksyllä taas laitetaan hiukan jotain pehmeyttä ja väriä tupaan :) Pohdiskelin tuossa jokin aika sitten myös sellaista, että vaihtaisin tuon bestå kokonaisuuden Malmiin, mitäs mieltä olette jos koko seinän leveydeltä tulis Malm tasoa, samanlaista kuin viimeisessä kuvassa vastakkaisella seinällä? Malmeja mahtuisi tuohon 1x 160cm ja 1x 80cm. Näiden päälle voisi sitten laittaa vaikkapa sen valkoisen lasin.. Mitäs luulette, olisko selkeämmän näköinen? 

 

Malm lipasto siirtyi siis tänne olkkariin ja tätä kaavailen myös vastakkaiselle telkkari seinälle. 


Aurinkoista torstaita.

3 kommenttia

 1. Tuo malm-sarja on kyllä ihanan linjakas (ei sillä että itseltä löytyy malmia, muttei beståta :D) Teidän olohuone on kyllä niin kaunis <3 Valkoinen on ihanan raikas. Olohuone voi olla kesäinen vaikka se ei olekaan täynnä kirkkaita värejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään olkkarista nyt tosi paljon kun on niin valoisa. Totta, ulkoa tulee kesäisin väriä ainakin meidän tarpeisiin ihan kylliksi :D

   Poista
 2. Hei mikä tuo ihana sävy seinissä? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.