Sisällön tarjoaa Blogger.

Omia suosikkeja

Selailin Stockmannin valikoimaa ja poimin muutaman suosikin, jotka mielelläni voisin kotiuttaa :)

Nämä Hay Dot Steelcut Trio-tyynyt viehättää jollain tapaa, vaikka tyynyjen värit ovat omaan makuuni räväkät niin voisin harkita näiden sijoittamista työhuoneeseen, toisivat kyllä mukavasti särmää sisustukseen. Ja olen muutenkin pohtinut, että työhuoneeseen toisin tehosteväriksi ( ainakin kokeilisin) keltaista, siis ihan pieninä ripauksina. Voi olla, että se menee täysin pieleen, mutta mieluusti kokeilisin :) 
 
511a442cc98c7ea361000390.jpg 
 
Nämä nappulakynttilä-jalat on hieman kysymysmerkkejä vielä itselleni ja makuuni, jollain tapaa pidän näistä erittäin paljon, mutta jokin epävarmuus vielä on. Jalkojen muotoilu on selkeälinjainen ja moderni, mutta jokaisella kerralla kun olen näitä kaupassa hypistellyt käsissäni, olen nostanut ne takaisin kaupan hyllylle.Ja jos ihan järjelläkin ajateltaisiin niin meille ei tarvitsisi enää yhtään kynttilänjalkaa :)  Mitäs mieltä sinä olet näistä, ihastuttaako vai vihastuttaako?
 
511a4607c98c7e2373000039.jpg 
 
Kartellin Componibili on ollut haaveissa jo jonkin aikaa. Tämä olisi erinomainen säilytyskaluste meidän vessaan, lokerikkoihin saisi piiloon sen pikkusälän joka yleensä pyörii vessan tasojen päällä. 
 
511a47a1c98c7e937b00002e.jpg 
 
Tällainen Kartellin jakkarahan meiltä jo kirkkaana löytyykin, kylppäriin haluaisin kuitenkin tämän tummanharmaan. Sopisi todella hyvin meidän kylpyhuoneen laattojen kanssa :) Voi jäädä tässä vaiheessa kuitenkin vain mietintälistalle :D 
 
511a4c3ac98c7ef10f000007.jpg 
 
Ajattelin ainakin tuon Componibilin laittaa tilaukseen kun stockkalla on nyt vielä se -20% ale ja nappulaa harkitsen edelleen :) Joko te olette hyödyntäneet alen ? Ja mitä tilasitte? En mie mitenkään utelias ole :D

Kuvat Stockmann 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.