Sisällön tarjoaa Blogger.

Paljastava haaste sisustusbloggaajille

Sain Modernisti Kodikas blogista haasteen. Tämä haaste on siinä mielessäni itselleni mielenkiintoinen, että olen aikoinani saanut paljonkin närää aiheuttavia kommentteja kun meillä on liian siistiä. ... Mutta nyt haasteeseen. 
Haasteessa muistutettiin taannoin blogimaailmassa kiertäneestä Naked Truth-haasteesta, jossa bloggaaja paljasti kasvot ilman meikkejä ja kuvamuokkauksia. Nyt sama idea on haluttu tuoda muotibloggaajilta sisustusbloggajille. Jokainen meistä sisustusbloggaajista ja siellä ruudun takana olevista sisustajista varmasti tietää, että arki ei aina välttämättä ole sitä , miltä kuvissa näyttää. Tässä haasteessa kuvataan siis koti sellaisena kun se on, ilman puunaamista ja siivoamista.

Meidän tuulikaappissa vallitsee toisinaan kaaos. Neiti kun riisuu vaatteensa istumatason päälle niin näky on tämännäköinen. Viisainta  olisi varmaankin asentaa jo naulakko korkeudelle johon tyttömme voisi takkinsa näppärästi ripustaa.
 
 Aamuiset kahvikupposet pöydässä, varmaan aika tuttu näky monessa kodissa... Tästä ne kuitenkin päätyvät melko vikkelää astianpesukoneeseen. 


 Neidin huoneen kaaos, askartelut on tehty, joten siivous odotti. Tussinjälkiä pöydässä, joten ihmesienelle oli käyttöä :)

Leluja siellä ja leluja täällä...ne kuitenkin kerättiin leikkien päätteeksi omaan huoneeseen.  


Aiemmin olkkarista otetut verhot odottavat kaappiin menoa... Jossain välissä tyttö oli näemmä käynyt järjestelmässä tipuset riviin kodinhoitohuoneen pöydälle...
 

...tällaista asuttua tämä elämä täällä meilläkin on, kodissa saa ja pitääkin näkyä elämisen jälki, mutta itse kuulun niihin, että pyrin pitämään kodin päivittäin tehtävillä askareilla siistissä kunnossa, imuroin vähintään joka toinen päivä, pölyrätti heiluu muutaman kerran viikossa ja yleistä siisteyttä vaalin päivittäin.

Olen aikoinaan kertonut silloisille lukijoille, että olen siivousintoilija. Olen joskus vuosia sitten julkisesti myöntänyt rakastavani siivousta, se on minun tapani rentoutua. Ja ei kai siitä haittaakaan ole, että koti jossa asutaan on viihtyisä ja siisti. Kodin siistiminen ja järjestyksen ylläpitäminen on osa minua ja minun tapa huolehtia kodistamme ja perheestä. Silti, vaikka nautin järjestyksestä ja siisteydestä, saa meillä lapsi ja hänen kaverinsa leikkiä ihan vapaasti, mieskin saa röhnöttää sohvalla sohvatyynyt mytyssä jos katsoo sen aiheelliseksi :)

Haastan seuraavat bloggaajat tähän haasteeseen:

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.