Sisällön tarjoaa Blogger.

Kalusteet terassille

Kun kesä kuitenkin kohisten jo oven takana tulee, väistämättä tulee selailtua terassikalusteita. Meillä olisi tarvetta terassille niin ruokapöytää kuin jotain kivaa pientä sohvaa / nojatuolia. Tosin tuntuu niin hukkaan heitetyltä sijoitukselta kun tämä Suomen kesä on niin onnettoman lyhyt. Tosin suunnitelmissa on etuterassin lasitus, joten näin ollen iso terassimme saisi lisäaikaa molemmista päistä, niin aikaiselta keväältä kuin alkutalveltakin , näin ollen sitä voisi harkitakin sijoittavansa näihin. Te joilta löytyy lasitettu terassi, niin haluaisin kuulla teidän kommentteja, miten se tila toimii, tuleeko sitä käytettyä jne. Onko kenelläkään lukijalla lasitettu terassi, josta on käynti myös sisälle?
Selailin Iskun valikoimaa ja löysin sieltä terassillemme sopivat tuotteet, valkoiset tuolit ja hieman harmahtavan polyrottingin väriä sisältävä pöytä. Tykkäisin kyllä todella paljon ja nämä olisi nyt vieläpä alennuksessa :)
 

Nämä Iskun Kubu sarjan tuotteet olisi sellaisia, jotka ehdottomasti kotiuttaisin, tosin pitää vielä mittailla sopisiko terassille paremmin sohva vai esim. pari nojatuolia ja vaikkapa sohvapöytä.
 
Tässä vielä kuva saman sarjan nojatuolista, kerrassaan ihana ja sopisi kyllä haaveilemaani unelma terassille :D

Kuvat : Isku.fi

4 kommenttia

 1. Tosi ihania kaikki, mutta tuo vika nojatuoli on kyllä aivan huippu! Lasitettu terassi pidentäisi kesäkautta kyllä mukavasti, varmasit hyvä ratkaisu! :) Kiva nähdä, mihin kalusteisiin päädytte. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo vika nojatuoli on kyllä huippu. Mukavaa kun jätit kommenttia tälle puolen <3

   Poista
 2. Meillä on samat suunnitelmat. Takapihalle pitäisi saada lasitettu terassi liukuovilla. Lumonilta ajattelin kysyä tarjousta, en tiedä mitä muita toimittajia on täällä päin... Varmasti pidentää kesäkautta molemmista päistä. Ja hyttyset ei pääse niin hyvin terassille iltaisin kun vetää lasiovet kiinni. Ihan huippua :)

  Hain eilen Ikeasta meille kalusteita, ja ihme kyllä, tuolit oli valmiiksi kasattuja(!!!) ja pöytään ja penkkeihin ei tarvinnut muuta kuin ruuvata jalat kiinni. Pisteet Ikealle! :) Ei sulla sattuisi olemaan tarvetta Adirondack-tyyppisille aurinkotuoleille? Meiltä löytyisi ylimääräiset ;) Sopisi teidän terassille kuin nenä päähän ;)

  Tanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Ohhoh, ikea on selvästi petrannut :D Eikös ne Adirondac tyyppiset oo sellaisia puisia, melko massiivisia? Jos ovat niin ne on liian isoja meidän terassille ja haluaisin mieluiten polyrottinkia :)

   Poista

Kiitos kommentista.