Sisällön tarjoaa Blogger.

Tytön vaaleanpunainen valtakunta

Eilen siivotessani neidin huonetta, mietin, että miksi ihmeessä me ei maalattu rakennusvaiheessa noita neidin huoneen seiniä. Näin jälkikäteen ajateltuna sitä asiaa on turha jossitella, mutta ihmettelenpä vaan :) Kuinka helppoa nyt olisikaan toteuttaa pientä maalausta neidin huoneessa jos alla olisi esim. vaaleanpunainen maali, mutta tapettien repiminen kuulostaa niin ärsyttävältä. Meidän neidin huoneen lelut ja muu pikkusälä on niin värikylläistä, että omaa silmää hivelisi enemmän, jokin todella hillitty sävy seinissä. Mutta niin kauan kun neiti itse on tyytyväinen, en halua lähtä muuttamaan huoneen värisävyä, näillä mennään ainakin jonkin aikaa :)


Tytön huoneen kalusteet on onneksi kaikki valkoisia, joka hieman selkeyttää tilaa, mutta vaaleanpunainen hattara on kyllä siltikin valloillaan :) Pääasia taitaa kuitenkin olla, että tyttö viihtyy huoneessaan ja pitää sitä kauniina. 

512894fdc98c7ea451000109.jpg 

Eilen vaihdoin myös verhot huoneeseen ja tyttö tykkäsi näistä kovasti, verhojen kuvio mukailee tapetissa olevia perhosia ja ilmava voilee kangas tuo keveyttä.  

5128950ec98c7ef06f000077.jpg 
 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.