Sisällön tarjoaa Blogger.

Valoisuutta

Pienemmät varjostimet päätyivät sitten loppujen lopuksi näihin Pentikin pallojalkoihin ( anteeksi, en nyt kuollaksenikaan muista näiden jalkojen virallista nimeä) . Aiemmin varjostimina toimi samaa kokoa olevat mustat varjostimet ja ilme raikaistui kyllä kerta heitolla uusien valkoisten varjostimien ansiosta. 


Olohuoneessa olen viimeaikoina tehnyt muitakin pieniä uudistuksia, lähinnä muutoksia joilla tulee huoneeseen lisää valoisuutta ja vaaleutta, vähän vastapainoksi eteiselle. Yritän ehtiä kuvailemaan olohuoneen kokonaisuudessaan vielä tällä viikolla.  


2 kommenttia

  1. Upea taulu! Just jotain tuon tyylistä tarvisin meidän olohuoneeseen, ainakin värimaailma on juuri se mitä haluaisin! Muutenkin teillä näyttää ihanan valoisalle, niin odotan sitä, kun joskus on isompi koti sisustettavana kuin toi nykyinen kuuskyt neliöö :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin tykätään kun on niin valoisaa :) Taulu on Aava Helsingin valikoimista ja omasta mielestäni heillä on edullisia tauluja edulliseen hintaan, käyppäs vilaisemassa heidän valikoimaa :)

      Poista

Kiitos kommentista.