Sisällön tarjoaa Blogger.

Vappu

Munkit on paistettu, jiiihaa, ensimmäistä kertaa elämässä otin itseäni niskasta kiinni ja ryhdyin paistohommiin munkkien kanssa ja kyllähän ne onnistui ja ei se mitenkään vaikeaa ollut. Miksihän mulla on lapsuudesta jäänyt mieleen munkkien tekemisen ja paistamisen vaikeus?  Nyt voi vappu tulla. Ihan rauhallisissa merkeissä vappua vietellään.


Oikein aurinkoista ja iloista Wappua teille :)

11 kommenttia

 1. Minä ketale nappasin simat tädiltä ja munkit äidiltä. :D Hihiii*

  Kivaa vappua myös teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot sää melko röyhkeä :D No ei, niin olisin minäkin tehnyt jos sukulaisia asuis vähän lähempänä :)

   Poista
 2. Mä oon nyt muutamana vappuna paistellu munkit lasten kanssa, ihan hauskaa vappupuuhaahan se on vaikkei ehkä joka viikko viittisi moiseen ryhtyä!
  Mukavaa vappua sinne! .<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ihan kivaa puuhaa se oli :) Itselläni oli vaan jotain harhaisia lapsuuden muistikuvia, että se rasvan kanssa paistaminen olisi jotain hirveää :D Mutta onneksi kokeilin, ei se nyt kovin järisyttävän hankalaa ollutkaan :)

   Iloista vappua sinne myös <3

   Poista
 3. Mukavaa vappua. Minä tein äidin kanssa munkit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa vappua sinullekin. Äitien tekemät munkit on varmasti parhaimpia <3

   Poista
 4. Hyvää vappua sinne myös. Minä paistoin eilen munkit ja oli pakko itsekin maistaa vaikka vehnää kartankin. Ei se vaikeaa ole ollenkaan kuten huomasitkin. Loppupelissä aika nopsaan valmistuvat, etenkin jos isossa kattilassa paistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niinpä, yllättävän helppoa oli munkkien paisto homma, jopa sellaista, että voisi hitusen useamminkin leipoa tuoreet munkit :)

   Poista
 5. Minä itseasiassa olen aina vähän ihmetellyt sitä, että ihmiset eivät tahdo uskaltaa ryhtyä munkkienpaistohommiin itse. Minusta homma ei lopulta ole kovin vaikeaa eikä edes ihan hirveän paljon työläämpääkään kuin esimerkiksi perus pullien paistaminen. Hyvältä näyttävät nuo sinun aikaansaannoksesi! Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, en ymmärrä kyllä itsekään miksen ole aiemmin itse paistellut ja tehnyt munkkeja, mulla on vaan ollut jokin ihme mielikuva, että se on todella vaikeaa puuhaa :) Kivaa vappua sinulle myös :)

   Poista

Kiitos kommentista.