Sisällön tarjoaa Blogger.

Astiakaappi saa täydennystä

Vihdoin yksi astia haaveistani alkaa toteutumaan, olen jo tovin aikaa haaveillut Iittalan teemasarjan valkoisista astioita ja nyt kun Cittareissa on ollut keräilykampanja menossa, niin en millään pystynyt enää pitkittämään ostoaikeita. Hulluahan se olisi jättää hyödyntämättä -50% tarjous jos näitä astioita havittelee. Tällä kertaa leimat riittivät 6  kahvikuppiin ja 6 asettiin. Onneksi paikallisella fb:n ns. "roskalava" palstalla, keräilyleimojakin lahjoitellaan niitä tarvitseville, joten täydennystä tämä sarja saa melko pian.


 En millään malttanut olla kuvaamatta ja katselematta kuinka helmenharmaa teema sopii valkoisen kanssa ja näky oli kyllä kaunis. Harmaa tuo hivenen eloa ja antaa kontrastia valkoiselle. Tykkään, mutta ainakaan tässä vaiheessa helmenharmaata ei tule hankintalistalle, ei millään raski alkaa hankkimaan kerralla kahta eri sävyä :) 

Haluan myös kiittää Korukopan Eijaa, joka hänkin aikoi lahjoittaa minulle Cittarin keräilypassinsa. Kiitos Eija. Täytyy itsekin laittaa vastaavasti hyvä kiertämään kun itsekin sain hyvää ♥ 

Meillä alkaakin nyt pienimuotoinen loma, toivotaan, että aurinkoa riittäisi ja ilmakin olisi lämmin. 

12 kommenttia

 1. Meilläkin noita teemamukseja on arkikäytössä....harmittaa vaan, kun ostin niitä joskus eriväreissä....harmaa on tämän hetken suosikkini...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä värejä sulla sitten on mukeissa? Meillä on sitä vanhan väristä harmaata ja suokkarit on valkoinen ja tämä uuden tuotannon helmen harmaa :D

   Poista
 2. Teema toimii aina :) Valkoista on meilläkin, muutaman väripilkun lisäksi. Onko sinulla muuten teeman isoja, syviä keittolautasia? Suosittelen, ovat kauniita ja toimivia - mahtuvat esim. paremmin astianpseukoneesen kuin ne vanhat pienet syvät lautaset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, valkoinen sopii kaikkien kanssa :) Ei ole niitä syviä isompia keittolautasia, ainoastaan niitä pienempiä syviä, mutta nyt olisi tarkoitus hommata niillä leimoilla myös nuita isompia syviä lautasia :)

   Poista
 3. hei!
  mikäs tuo fb:n 2roskalava" -palsta oikein on? kuuulostaa kiinostavalta moinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikein mielenkiintoinen palsta, siellä siis porukka lahjoittelee heille ylimääräistä tavaraa ja maksua niistä ei oikeastaan pyydetä, vaan lähinnä anna hyvän kiertää menetelmällä toimii :)

   Poista
 4. Mäkin keräilen noita Citymarketin leimoja - älyttömän hyvä tarjous Teema astioille.

  Mukavaa loppu viikkoa

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä älyttömän hyvä tarjous, kannattaa kyllä hyödyntää jos aikoo valkoisen teema-astiaston joskus ostaa :) Nuokun 6 lautasta ja 6 kuppia maksoivat vaan n. 60 euroa, joten on se selvää säästöä :D

   Kivaa viikkoa sinulle myös :)

   Poista
 5. Käyn vielä viikonloppuna kaupoilla, luultavasti vielä muutama leima prätkähtää ja sitten lähetän sen sulle :)
  Toivottavasti et nyt vielä kaikkia astioita ostanut.. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei kiirettä :) Ja kuule, vielä on paaaljon kerättävää, mulla olis tarkoitus saada kerättyä kaikkia 12, kahvikuppeja, lautasia, ruokalautasia, keittolautasia ja leipälautasia, joten leimoja kyllä tarvii :D Sain nyt yhdeltä kaverilta kaksi täyttä vihkoa joten niillä ostan nyt 6 kahvikuppia ja 6 lautasta lisää. Seuraavaksi siirryn sit niihin ruokalautasiin ja noin 8 passille olis ainakin tarvetta, toki yritän itsekin käydä cittarissa ruokakaupoilla minkä kerkiän :)

   Poista
  2. No hyvä hyvä, että vielä on ostettavaa :)
   Mun kaverikin lupasi passinsa sulle, kun ei sitä tarvitse ja oli kuitenkin ottanut sen tietämättä oikein mikä se on :D
   Palataan!

   Poista
  3. Ihan totta ? :O ootte kyllä ihania <3

   Poista

Kiitos kommentista.