Sisällön tarjoaa Blogger.

Ilmianna Blogi


Blogeissa on pyörinyt nyt jonkin aikaa * Ilmianna blogi * haaste. Itsekin ajattelin kantaa korteni kekoon, koska tiedän kuinka kovan työn takana aloittelevan bloggaajan tie on. Uusia blogeja tulee kokoajan lisää ja se on hienoa, harmillista siinä on vain se, että niihin ei välttämättä itse aina törmää. Olisikin kiva, että linkittäisitte kommenttiboxiin omia blogejanne tai teidän suosikkejanne, jotka ovat blogirintamalla uusia blogeja. Näin niihinkin uusiin blogeihin löytäisi tiensä jokunen uusi lukija ja tätä kautta saisin myös itsekin uusia blogeja luettavaksi :)

Tässä muutamia blogeja, joihin itse olen törmännyt vastikään ja joihin ihastuin. ----------------------------------------------

Sain Modernisti Kodikas blogin Kertulta I love your blog tunnustuksen. Tällaiset tunnustukset lämmittävät aina mieltä, kiitos vaan Kerttu. 
I love your blog -tunnustuksen pelisäännöt:

1) Kopioi post it-lappu ja liitä se blogiisi.
2) Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
3) Anna tunnustus viidelle suosikkibloggaajallesi, ja kerro siitä heille kommentilla.
4) Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu post it-lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.
Valinta on vaikea, mutta haluan jakaa tämän tunnustuksen erityisesti seuraaville blogeille:

1 kommentti

  1. Hei, törmäsin blogiisi erään toisen blogin kautta ja jutun otsikko herätti mielenkiintoni. Aloitin blogin pitämisen noin 3 kk sitten. Tarkoituksenani on kuvata vanhalla sukutilalla sijaitsevan mökkimme sisustusta, puutarhaa ja nostalgista tunnelmaa. Blogi on tavallaan kunnianosoitus äitini sisustussilmälle, joka suosii osittain vanhaa talonpoikaistyyliä ja osittain modernimpaa skandinaavista tyyliä. Tervetuloa kylään Muonamiehen mökille http://muonamiehenmokki.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.