Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesäiset kukat

En millään malttanut enää pidätellä itseäni puutarhalta, kesäkukkia oli saatava. Tänä vuonna taidan pidättäytyä kukka hankinnoissa sen verran, että hankin ainoastaan muutamia kesäkukkalajikkeita.


Terassimme sisäänkäynnin molemmin puolin hankin isot, korkeat polyrottinkiset ruukut, joihin istutin molempiin valkoisen runkoruusun ja kaksi sinisävyistä hortensia, sekä muutaman muraatin. Sinisävyisen hortensian valitsin tällä kertaa sen mukaan, että se mukailisi talon sävyä, ihan yks yhteen sävyt ei ole, mutta sinnepäin kuitenkin. Vielä olisi tarkoitus hakea muutama valkoinen ja lilansävyinen hortensia ja ne laitan sitten meidän toisen sisäänkäynnin eteen.


12 kommenttia

 1. Hei
  Niin kauniita ovat hortensia kukat... :) Meillä vissiin samallainen maku kun itse melkein samanlaiset laittelin :)
  Käväse kurkkaamassa meillä ..
  Mukavaa illan jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit istutukset ja näyttävä sisääntulo! Nuo ruukut ovat ihanan massiiviset. :) Kauniilta näyttää!

  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ruukut on kyllä melko massiiviset :D En tiedä onkohan ne liian massiiviset ..

   Kivaa iltaa sinnekin :)

   Poista
 3. Sinulla on ollut samat touhut kuin minulla. Kauniit hortensiat ja ruusut olet löytäny sisääntuloon. Minä en ole tänä keväänä hyviä hortensioita täältä meiltäpäin löytäny. Muraattiakin etsin tänäpäivänä monesta paikkaa ilman tulosta. Olenkohan liian aikaisessa? Hyvää äitienpäivää jo sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuossa meitä lähellä olevassa multasormessa oli vaikka kuinka paljon muratteja ja jopa erikokoisia, voihan se tosin olla, että vielä ei ole oikein kauppojen valikoimat parhaimmillaan :)

   Poista
 4. Vau, uupeen näköinen on nyt teidän sisääntulo ja toi bannerissa oleva olkkarikuva on aivan käsittämättömän makee! Oot nyt mun mielestä löytäny oman tyylis ja se näkyy heti, kokonaisuus on kaunis ja "ehjä", hyvä Johanna !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tyyli tuntuu nyt omalta :) Tämähän on tällainen turvallinen sisustus, valkoista, valkoista, vähän harmaata ja mustaa :D

   Poista
 5. Komeat ruukut ja hienot istutukset. Minäkkän en voinut hillitä, mutta ostin vain orvokkeja vasta. Oon niin huono, kun en millään muista nostaa niitä hallaöiksi sisälle. Pakko malttaa vielä ainakin viikko-kaks, vaikka mieli tekisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on siinä hommansa nostaa istutukset sisälle yöksi, olen sen nyt muutamana ilta tehnyt :D Ens yöksi ajattelin jo jättää ulos kun on luvannut enempi plussa-asteita myös yöksi :D

   Poista
 6. Hei! En löytänyt jättämääni kommenttia, mutta piti tulla huikkaamaan, että oikeassa olit :) tämä homespää ei muistanutbettei äitienpäivänä ole kaupat auki. Hyvä minä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei sitä voi kaikkea aina hoksata :D

   Poista

Kiitos kommentista.